TECH SHOW


مایکروسافت قصد دارد در پایان این ماه میلادی و در نمایشگاه دنیای موبایل بارسلون نسخه پیش نمایش مخصوص مصرف کنندگان ویندوز 8 را ارایه کند. به همین منظور مراسمی ویژه در تاریخ ۲۹ فوریه برگزار خواهد شد.



در مسیر ارایه ویندوز 8، مایکرسافت یک نسخه پیش نمایش مخصوص توسعه دهندگان ارایه کرده که در سپتامبر سال گذشته وارد بازار شد. حالا تا چند روز دیگر نسخه پیش نمایش مصرف کنندگان وارد می شود که نام دیگر آن نسخه بتا است. در ادامه مایکروسافت نسخه RC را ارایه خواهد کرد و پس از آن باید منتظر نسخه نهایی باشید.



مایکروسافت هنوز تاریخ رسمی ارایه نسخه نهایی را اعلام نکرده است اما پیش بینی می شود در اوایل پاییز باید منتظر ارایه رسمی ویندوز 8 باشیم.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: شنبه 22 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نام: sen-538x203.jpg نمایش: 4 اندازه: 11.9 کیلو بایت

شبکه Playstation network یا به اختصار (PSN) به Sony Entertainment Network یا به اختصار (SEN) تغییر نام داد


این تغییر از تاریخ 8 فوریه اعمال شده است و بر روی PS3 و PS Vita اعمال می شود اما بر روی PSP اعمال نخواهد شد


شرکت سونی اعلام کرده که هیچ گونه تغییری در نام کاربری و پسورد شما صورت نخواهد گرفت و نه ما می خواهیم که آن را تغییر دهید


این تغییر نام فقط یک کار تجاری است و این انتقال بر اساس هدف سونی به منظور افزایش سرگرمی های دیجیتال خود را منحصر به فرد ارائه شده است

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: جمعه 21 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

زمانی که آندروید 4 با نام بستنی حصیری (Android 4.0 Ice Cream Sandwich) به صورت رسمی توسط گوگل معرفی شد، تعدادی از شرکت‌های تولید کننده تلفن های هوشمند برنامه ای برای بروز رسانی تلفن های هوشمند مبتنی بر آندروید خود مشخص و تدوین کردند، که در میان آنها سامسونگ نیز به بروز رسانی دو تلفن هوشمند آندرویدی خود یعنی سامسونگ Galaxy sII وGalaxy Note به آندروید 4 اشاره کرد و اعلام داشت این دو تلفن جزء اولین تلفن های آندرویدی این شرکت خواهند بود که به آندروید 4 ارتقاء داده خواهند شد.

خوشبختانه سامسونگ در روز 31 ژانویه 2012 (11 بهمن 1390) در شبکه اجتماعی فیس‌بوک به طور رسمی اعلام کرد که بروز رسانی رسمی آندروید 4 برای این دو گوشی  در اواخر سه ماهه اول 2012 عرضه خواهد شد؛ که تا آن زمان کمتر از 2 ماه باقی مانده است.

بستنی حصیری یا آندروید 4.0 آخرین نسخه از سیستم عامل آندروید می باشد که تغییرات بسیاری را با خود به همراه دارد. این تغییرات که بیشتر پیرامون رابط کاربری آن اعمال شده، جدای از زیبایی ظاهری، راحتی و سرعت را نیز برای کاربر به همراه خواهد داشت.

همچنین نا گفته نماند که بروز رسانی آندروید 4 برای تلفن های هوشمند سامسونگ مانند نسخه های پیشین این سیستم عامل، همراه با پوسته TouchWiz عرضه خواهد شد و احتمال می رود سامسونگ این پوسته را برای آندروید 4 کمی تغییر داده و آن را از نظر ظاهری و ساختاری زیبا تر و جذاب تر کند؛ که البته این موضوع هنوز از طرف سامسونگ تائید یا رد نشده و در حد حدس و گمان است.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

قابلیت های دوربین

در اندروید 4.0 برنامه دوربین از تعداد زیادی ویژگی جدیدی برخوردار شده است. فوکوس مداوم (Continuous Focus) و رساندن تأخیر شاتر دوربین به صفر امکان عکاسی با کیفیت بهتر را فراهم می آورد.

همچنین کاربر هنگام فیلمبرداری می تواند با تپ بر روی صفحه نمایش یک عکس فوری با رزولوشن کامل ویدیویی بگیرد. امکان ویرایش عکس گرفته شده نیز برای کاربر فراهم شده است.

Android 4.0 UI

قابلیت تشخیص چهره نیز می تواند با تشخیص محل قرارگیری صورت ها در تصویر و فوکوس نمودن خودکار، تصویربرداری بهتر از افراد را تسهیل نماید. البته کاربر نیز می تواند با تپ بر روی هر نقطه دلخواهی از تصویر فوکوس را بر روی آن نقطه تنظیم کند.

امکان تصویر برداری پانوراما نیز با استفاده از مُد پانوراما تک حرکتی (Single-Motion Panorama) فراهم شده است. برای تصویر برداری پانوراما کافیست کاربر با استفاده از این مُد شروع به تصویر برداری کرده و دوربین را به آهستگی بچرخاند. دوربین به صورت خودکار تصویر پیوسته گرفته شده را به یک تصویر پانوراما تبدیل می نماید.

پس از عکس برداری و فیلم برداری نیز کاربر به سادگی با یک اشاره می تواند عکس یا فیلم مورد نظر را توسط ایمیل، پیام، بلوتوث و یا شبکه های اجتماعی به اشتراک گذارد.

Android 4.0 UI

بهبود برنامه گالری همراه با ویرایشگر تصویر

در اندروید 4.0 کار با برنامه گالری برای مدیریت، نمایش و به اشتراک گذاری تصاویر ساده تر از قبل شده است. چیدمان آلبوم ها تغییر یافته و تعداد بیشتری آلبوم همراه با Thumbnail های بزرگتر به نمایش در می آید. مرتب نمودن آلبوم ها نیز بر اساس زمان، مکان، افراد و برچسب ها امکان پذیر است.

اینک برنامه گالری از یک برنامه ویرایشگر تصویر (Photo Editor) بهره می برد. بوسیله این برنامه کاربر می تواند بخش دلخواه تصاویر را جدا نموده، سطوح روشنایی و رنگ را تغییر داده، چشمان قرمز (Red Eyes) را اصلاح کرده، جلوه های تصویری به عکس ها اضافه نموده و بسیاری عملیات دیگر را بر روی تصاویر انجام دهد. پس از اعمال تغییرات کاربر می تواند یک یا چند عکس را به دلخواه انتخاب کرده و از طریق ایمیل، پیام، بلوتوث و یا شبکه های اجتماعی با دوستان خود به اشتراک گذارد.

Android 4.0 UI

ویجت گالری تصاویر (Picture Gallery widget) نیز در اندروید 4.0 بهبود یافته است. این ویجت که امکان مشاهده تصاویر را مستقیماً در صفحه اصلی در اختیار کاربران قرار می دهد می تواند یک تصویر را از آلبوم انتخاب شده و یا مخلوطی از تصاویر را از تمامی آلبوم ها به نمایش درآورد. با قرارگیری این ویجت در صفحه اصلی کاربر می تواند به راحتی در میان پشته تصاویر حرکت کرده و با تپ نمودن بر روی تصویر دلخواه خود آنرا در برنامه گالری بارگذاری نماید.

Android 4.0 UI

جلوه های تصویری برای تغییر تصاویر ویدیویی بصورت زنده

در اندروید 4.0 با استفاده از مجموعه ای از جلوه های تصویری امکان دگرگون سازی و اعمال تغییرات بصورت زنده بر روی خروجی ویدیویی دوربین میسر است. بدین ترتیب به عنوان مثال کاربر می تواند هنگام استفاده از برنامه دوربین و یا هنگام چت ویدیویی با Google Talk تصویر پس زمینه خود را عوض نماید. همچنین با استفاده از Silly Faces -- که مجموعه ای از جلوه های Morph همراه با قابلیت تشخیص چهره و امکان استفاده از فیلترهای پردازنده های گرافیکی است -- کاربر می تواند بصورت زنده تغییراتی را بر روی چهره خود اعمال نماید. به عنوان مثال بینی، چشم ها یا دهان خود را بزرگ یا کوجک نماید و یا چهره خود را بصورت مچاله شده در آورد!

Android 4.0 UI

به اشتراک گذاری آنچه بر روی صفحه نمایش ظاهر شده

کاربران اندروید 4.0 به راحتی می توانند یک اسکرین شات از آنچه بر روی صفحه نمایش دستگاهشان نمایش داده شده است تهیه نموده و آن را ذخیره نمایند. پس از آن امکان مشاهده، ویرایش و به اشتراک گذاری اسکرین شات تهیه شده وجود خواهد داشت.

Android 4.0 UI

پروفایل ها و اشخاص

در اندروید 4.0 شبکه های اجتماعی کاربر، پروفایل ها و فهرست تماس او همگی در کل سیستم با یکدیگر مرتبط هستند. در مرکز این ارتباط برنامه جدید People قرار گرفته که اطلاعات غنی پروفایل کاربر را -- منجمله یک تصویر پروفایل بزرگ، شماره تلفن ها، آدرس ها، اکانت ها و به روز رسانی وضعیت -- در خود جا داده و دکمه ای را برای ارتباط با شبکه های اجتماعی بصورت مجتمع در اختیار کاربر قرار می دهد. تمامی اطلاعات تماس کاربر نیز در پروفایل جدید "Me" قرار می گیرد. همچنین هنگامی که کاربر در سیستم حرکت می کند با انتخاب هر تصویر پروفایلی "ارتباطات سریع" (Quick Contacts) به وی نشان داده شده که از طریق آن کاربر می تواند به شماره تلفن ها، پیام رسانی متنی و ... دسترسی یابد.

Android 4.0 UI

تقویم یکپارچه

برنامه تقویم در اندروید 4.0 به روز شده و برنامه های دیگر نیز با اجازه کاربر می توانند رخدادها را در تقویم درج نموده و یادآورها (Reminders) را مدیریت نمایند. با استفاده از حرکت جاروب گونه (Swipe) به سمت چپ یا راست کاربر می تواند روز را تغییر داده و با استفاده از حرکت نیشگون گونه (Pinch) بزرگنمایی را در فهرست برنامه کار کاهش یا افزایش دهد.

استفاده از امکانات ابری

هرچند سیستم عامل اندروید همواره از امکانات ابری برای مرور وب، همگام سازی تصاویر، برنامه ها، بازی ها، ایمیل ها و فهرست تماس بهره می برده اما نسخه 4.0 این سیستم عامل امکانات مرور وب بهتر و قابلیت های ایمیل بیشتری را برای کاربران فراهم آورده است.

بهبود مرورگری وب

امکانات گسترده ای به مرورگر وب اندروید 4.0 اضافه شده به گونه ای که کاربران این مرورگر می توانند امکاناتی تقریباً همسنگ امکانات مرورگرهای وب دسکتاپ را تجریه نمایند.

از میان این امکانات می توان به قابلیت سینک نمودن بوکمارک های کروم از تمامی اکانت های کاربر، ذخیره نمودن یک کپی از صفحه مورد نظر بصورت آفلاین برای دسترسی های بعدی و مشاهده فهرستی از صفحات ذخیره شده، افزایش سطح زوم مرورگر و تغییر اندازه متون اشاره نمود.

همچنین کاربر می تواند هنگام مشاهده صفحات وب درخواست نسخه دسکتاپ سایت ها (به جای نسخه موبایل) را نماید. این مورد به صورت مجزا برای هر سایت قابل تنظیم است.

Android 4.0 UI

هسته WebKit و موتور کامپایل جاوااسکریپت ها (V8 Crankshaft) در اندروید 4.0 به روز شده و کارآیی بهتری را در رندر نمودن صفحات وب برای کاربر به ارمغان می آورد. بنچ مارک هایی که در این زمینه وجود دارد نیز مؤید این ادعای گوگل است. به عنوان مثال بنچ مارک های V8 و SubSpider 9.1 Javascript که بر روی گوشی Nexus S  اجرا شده به ترتیب افزایشی 220 درصدی و 35 درصدی را در کارآیی مرورگر وب اندروید 4.0 نسبت به مرورگر وب اندروید 2.3 نشان می دهد. همین بنچ مارک ها به ترتیب افزایشی 550 درصدی و 70 درصدی را بر روی گوشی Galaxy Nexus گزارش می دهد.

Android 4.0 Browser Benchmarks

بهبود ایمیل

امکانات ایمیل نیز در اندروید 4.0 افزایش یافته و ارسال، خواندن و مدیریت ایمیل ها تسهیل شده است. قابلیت تکمیل خودکار دریافت کنندگان، امکان اضافه نمودن دریافت کنندگان ایمیل را به فهرست مورد نظر تسهیل می نماید.

Android 4.0 UI

همچنین کاربران می توانند پاسخ های سریع را برای ایمیل ها خلق نموده و آنها را ذخیره نمایند تا هنگام ارسال یک ایمیل این پاسخ ها را به سادگی در متن ایمیل خود به کار گیرند.

برنامه ایمیل با پشتیبانی از پوشه های تو در تو برای ایمیل ها مدیریت آنها را بهبود می بخشد. همچنین ویجت ایمیل ها با قابلیت تغییر اندازه امکان حرکت سریع در میان ایمیل های اخیر -- مستقیماً در داخل صفحه اصلی -- میسر می سازد. برخی ویژگی های حرفه ای جدید -- نظیر پشتیبانی از EAS v14 -- نیز در برنامه ایمیل قرار داده شده تا کاربران سازمانی بیش از پیش از برنامه ایمیل اندروید بهره برند.

اندروید بیم (Android Beam) برای اشتراک گذاری از طریق NFC

با استفاده از Android Beam کاربران گوشی هایی که دارای قابلیت ارتباطات نزدیک برد (NFC) هستند می توانند بدون نیاز به اجرای برنامه ای خاص و تنها با تماس لحظه ای دو دستگاه با یکدیگر و سپس تپ نمودن، برنامه ها، فهرست تماس، موسیقی ها و ویدیو ها و بسیاری موارد دیگر را به سادگی هر چه تمامتر با یکدیگر به اشتراک گذارند.

برای به اشتراک گذاری برنامه ها، Android Beam لینک صفحه جزئیات برنامه در اندروید مارکت را ارسال کرده و برنامه اندروید مارکت در دستگاه دریافت کننده اجرا شده و صفحه مورد نظر را باز می کند تا به راحتی بتوان برنامه را دانلود نمود. برنامه ها نیز می توانند از Android Beam بهره برده و به عنوان مثال با تماس لحظه ای دستگاه ها، امتیازات یک بازی را رد و بدل کنند و یا یک بازی چند نفره و یا چت را آغاز نمایند.

Android Beam

Face Unlock - آنلاک نمودن با استفاده از تشخیص چهره

کاربران اندروید 4.0 می تواند از تشخیص چهره برای قفل نمودن دستگاه خود و مصون نمودن آن از دسترسی دیگران استفاده نمایند. برای خارج نمودن دستگاه از وضعیت قفل شده کافیست کاربر دستگاه خود را در مقابل صورت خود بگیرد. بدین ترتیب دستگاه از فناوری های روز تشخیص چهره استفاده کرده و با تشخیص دادن چهره صاحب خود (که قبلا به دستگاه معرفی شده و در آن ثبت شده) امکان دسترسی را برای او فراهم می آورد.

Android 4.0 Face Unlock

وای-فای مستقیم (Wi-Fi Direct)

با استفاده از پشتیبانی وای-فای مستقیم در اندروید 4.0 کاربران می توانند به راحتی بدون نیاز به اتصال اینترنت و یا tethering به یک ارتباط پر سرعت تر و امن تر دسترسی یابند. با استفاده از برنامه های طرف سوم، کاربران می توانند به دستگاه های سازگار با این فناوری متصل شده و فایل ها، عکس ها و انواع رسانه ها را به اشتراک گذاشته و استریم های ویدیویی یا صوتی را به دستگاه دیگر منتقل نمایند. همچنین امکان ارتباط با چاپگرها و دستگاه های دیگر نیز وجود خواهد داشت.

ارتباط بلوتوث با دستگاه های پزشکی

اندروید 4.0 از ارتباط با وسایل ملقب به HDP (یا Bluetooth Health Device Profile) پشتیبانی می نماید. با استفاده از برنامه های طرف سوم کاربران می توانند با وسایل پزشکی بی سیم و حسگر ها در بیمارستان ها، مراکز کاهش وزن، مراکز ورزشی، خانه و دیگر مکان ها ارتباط برقرار نمایند. علاوه بر این اندورید 4.0 با پشتیبانی از نسخه 1.6 HFP (یا Bluetooth Hands Free Profile) امکان ارتباط با وسایل با کیفیت صوتی بالا را فراهم می آورد.

--------------------

با توجه به ویژگی های جدید اندروید 4.0 به نظر می رسد گوگل نیز سیستم عامل قدرتمند خود را پایاپای دو رقیب خود یعنی اپل و مایکروسافت به پیش می برد. بدیهیست هر یک از سیستم عامل های اندروید گوگل، آی او اس اپل و ویندوز فون مایکروسافت در مقابل دیگری از برخی جهات برتری داشته و از جنبه های دیگری ضعیف تر هستند و هنوز فاصله امکانات این سیستم عامل ها با یکدیگر به قدری نیست که یکی از آنها را بتوان برتر مطلق این رقابت دانست.

 
نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

مرورگر کروم در رایانه های شخصی از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است و به دلیل سرعت و عملکرد بسیار عالی، میلیون ها نفر در سراسر جهان کروم را به عنوان مرورگر اصلی رایانه خود انتخاب کرده و هر روز با استفاده از آن به مرور اینترنت می پردازند. گوگل نیز که به دنبال بهبود مرورگر موجود در سیستم عامل آندروید است، تصمیم گرفته به دلیل استقبال کاربران، نسخه ای از این مرورگر را برای سیستم عامل آندروید نیز عرضه کند.

طبق اعلام وبلاگ رسمی مرورگر کروم، مرورگر کروم آندروید که هم اکنون در نسخه بتا عرضه شده، اکثر ویژگی های موجود در نسخه دسکتاپ آن، از جمله سرعت بسیار بالا و سادگی را به همراه خواهد داشت. همچنین امکان همگام سازی نیز در این مرورگر به خوبی گنجانده شده، به طوری که کاربران می توانند اطلاعات شخصی موجود در نسخه دسکتاپ مرورگر کروم را در تلفن همراه آندرویدی خود نیز به همراه داشته باشند.

گوگل همچنین در وبلاگ مرورگر کروم اعلام کرده که این مرورگر برای تلفن های هوشمند از نو طراحی شده و به همین دلیل، مرورگر کروم تجربه کاملاً متفاوتی را برای کاربران به همراه خواهد داشت. سرعت این مرورگر نیز نسبت به مرورگر کنونی آندروید افزایش داشته و در هنگام جستجو در این مرورگر، نتایج جستجو در پس زمینه پردازش می شود تا زمان کمتری برای بارگذاری صفحات صرف شود. ، طبق اعلام رسمی شرکت ادوبی، این مرورگر از فایل های فلش است پشتیبانی نمی کند و این مسئله را می توان از معدود نقطه ضعف های مرورگر کروم اندروید دانست. ظاهرا این مرورگر مانند IE9 و Safari تنها از فایل های HTML5 پشتیبانی خواهد کرد.

Google Chrome for Android

تصویر بالا: استفاده از مرورگر کروم گوگل بر روی تبلت و گوشی هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید 4.0

گوگل همچنین رابط کاربری این مرورگر را تغییر داده و اکنون این مرورگر زیبا تر و ساده تر شده و پیمایش صفحات اینترنتی در آن با سرعت بیشتری صورت می گیرد. مشاهده تب‌ها نیز در این مرورگر کاملاً تغییر پیدا کرده، بدین شکل که اکنون کاربران می توانند با کشیدن دست از لبه سمت راست صفحه نمایش به چپ یا برعکس، بین تب‌ها جابجا شوند.

نحوه انتخاب لینک ها هم در این مرورگر کاملاً متفاوت است، بدین ترتیب که در هنگام انتخاب لینک موجود در صفحات، این مرورگر خود به خود روی نقطه مورد نظر زوم کرده تا کاربر بتواند لینک درست را انتخاب کند و به اشتباه بر روی لینک دیگری کلیک نکند. امنیت نیز در این مرورگر بهبود قابل توجهی داشته و با اضافه شدن امکان incognito mode (مد ناشناس) کاربران می توانند به صورت خصوصی در اینترنت جستجو کنند.

Google Chrome for Android

یکی دیگر از نقاط قوت مرورگر کروم اندروید، همگام سازی آن با نسخه دسکتاپ کروم است که باعث می شود کاربران بتوانند تمام بوک مارک ها و تب های موجود در نسخه دسکتاپ کروم را روی تلفن هوشمند یا تبلت آندرویدی خود نیز داشته باشند. همچنین در هنگام جستجو در موتور جستجوگر گوگل و یا تایپ نام صفحات اینترنتی، این مرورگر با توجه به اطلاعات موجود در نسخه دسکتاپ، پیشنهادهای دقیق تری را به کاربر عرضه می کند.
این مرورگر هم اکنون در نسخه بتا تنها برای آندروید 4 (ملقب به ساندویچ بستنی یا Ice Cream Sandwich) در دسترس است و علاقه‌مندان می توانند این مرورگر را از بازار آندروید (Android Market) به صورت کاملاً رایگان دریافت نمایند.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

پس از تأخیری 8 روزه که در مراسم مشترک گوگل و سامسونگ رخ داد  این دو کمپانی در روز 19 اکتبر 2011 (27 مهر 1390) به طور رسمی به معرفی نسخه 4.0 سیستم عامل اندروید گوگل در کنار یک گوشی مجهز به این سیستم عامل (گوشی گالاکسی نکسوس سامسونگ) پرداختند.

نسخه 4.0 اندروید که به ساندویچ بستنی (Ice Cream Sandwich) ملقب است را می توان متحد کننده دو دسته از نسخه های قبلی این سیستم عامل دانست که یکی برای گوشی های هوشمند (نسخه های 2.3.x اندروید ملقب به نان زنجبیلی یا Gingerbread) و دیگری بصورت بهینه شده برای تبلت ها (نسخه های 3.x اندروید ملقب به شانه عسل یا Honeycomb) عرضه شده بودند. بدین ترتیب از این پس نسخه های سیستم عامل اندروید ویژه گوشی های هوشمند و تبلت ها یکسان خواهد بود.

نسخه 4.0 اندروید نه تنها از واسط کاربری خوش دست تری برخوردار است بلکه بسیاری از امکانات جدید را همراه با بهبود تعداد زیادی از امکانات قبلی برای کاربران به ارمغان می آورد. تغییرات این نسخه از سیستم عامل محبوب اندروید را در دو بخش مرور خواهیم نمود که در زیر بخش اول را مشاهده می نمائید.

واسط کاربر پیراسته تر و بهبود یافته

در نسخه 4.0 اندروید شاهد سهولت بیشتر استفاده از قابلیت های اندروید هستیم. کارهایی که کاربر بطور مکرر با آنها سروکار دارد بیش از پیش دم دست او قرار گرفته و حرکت در واسط کاربری از طریق ژست ها (Gestures) به سهولت امکان پذیر است. تعامل با سیستم عامل نیز به واسطه انیمیشن هایی که سیستم در مقابل تعامل کاربر از آن استفاده می کند و بازخوردی که از خود نشان می دهد خوش آیند تر و جالب تر از قبل شده است.

همچنین استفاده از فونتی کاملاً جدید که برای صفحات نمایش با رزولوشن بالا بهینه سازی شده است خوانایی واسط کاربر اندروید 4.0 را افزایش داده و به مدرن تر شدن آن کمک کرده است.

Android 4 UI    Android 4 UI

کلیدهای مجازی در نوار سیستم (System Bar) امکان حرکت به عقب، صفحه خانگی و برنامه های اخیراً استفاده شده را برای کاربر فراهم می آورد. این نوار و کلیدهای مجازی آن در تمامی برنامه ها نمایش داده می شود اما برنامه می تواند به منظور نمایش واسط کاربر خود به صورت تمام صفحه آنها را کمرنگ و محو کند. همچنین گزینه های وابسته به وضعیت هر برنامه در نوار عملیات (Action Bar) که در بالای صفحه نمایش (و در پاره ای موارد در پائین صفحه نمایش) قرار دارد نشان داده می شوند.

استفاده از قابلیت های چند وظیفه ای (Multitasking) نیز که همواره از نقاط قوت سیستم عامل اندروید بوده اکنون ساده تر از گذشته شده و نمایش این قابلیت در واسط کاربر بهبود یافته است. با استفاده از کلید "برنامه های اخیر" (Recent Apps) که در نوار سیستم نمایش داده می شود فهرستی از تصاویر کوچک یا همان Thumbnail های برنامه هایی که اخیراً مورد استفاده قرار گرفته به نمایش در می آید و کاربر می تواند با حرکت در این فهرست برنامه مورد نظر خود را انتخاب نماید.

Android 4 UI

اعلانات (Notification ها) نیز امکان مشاهده پیام های دریافتی، پخش track های موسیقی و به روز رسانی های لحظه ای برنامه ها و موارد دیگر را برای کاربر فراهم می آورد. در دستگاه های دارای صفحه نمایش کوچک این اعلانات در بالای صفحه ظاهر شده ولی در دستگاه هایی که از صفحه نمایش های بزرگ بهره می برند این اعلانات در نوار سیستم نمایش داده می شوند.

پوشه های صفحه خانگی و سینی موارد مورد علاقه (Favorites Tray)

در اندروید 4.0 کاربر به سادگی می تواند با کشیدن نمایه های برنامه های مرتبط با هم بر روی یکدیگر یک پوشه ایجاد کرده و برنامه های خود را دسته بندی کند.

با استفاده از گزینه "تمامی برنامه ها" (All Apps) نیز کاربر به سادگی می تواند اطلاعات مرتبط با هر برنامه را کسب نموده و یا آنرا uninstall کرده یا برنامه های از پیش نصب شده را غیر فعال کند.

Android 4 UI

برای دستگاه هایی که دارای صفحه نمایشی کوچک هستند یک سینی موارد مورد علاقه (Favorites Tray) در تمامی صفحات خانگی نمایش داده می شود که کاربر می تواند به سلیقه خود با کشیدن برنامه ها، میانبرها و پوشه ها به آن این سینی را سفارشی سازی نماید.

ویجت هایی با قابلیت تغییر اندازه

ویجت ها در موارد بسیاری -- نظیر مشاهده آب و هوا، تقویم، پخش موسیقی، چک کردن ایمیل ها و ... -- مورد استفاده قرار می گیرند. ویجت ها مستقیماً در صفحات خانگی نمایش داده شده و نیازی به اجرای برنامه ای جداگانه  ندارند و بدین ترتیب کار برای کاربر تسهیل می شود. در اندروید 4.0 ویجت ها غنی تر از قبل شده، قابل سفارشی سازی بوده و کاربر می تواند با بزرگتر نمودن آنها اطلاعات بیشتری را مشاهده کرده و یا با کوچک تر کردن آن ها در فضای صفحه نمایش صرفه جویی کند.

Android 4 UI

گزینه های موجود در صفحه نمایش قفل شده (Lock Screen)

در اندروید 4.0 کاربر می تواند بدون نیاز به خارج کردن دستگاه خود از وضعیت قفل شده، برای عکس گرفتن به دوربین دسترسی یافته و یا پنجره اعلانات (Notifications Window) را برای چک کردن پیام ها به پائین بکشد. هنگام پخش موسیقی نیز کاربر می تواند track ها را مدیریت نماید و آلبوم مربوطه را ببیند.

Android 4 UI

پاسخ سریع به تماس های دریافتی

کاربر اندروید 4.0 اینک می تواند به سهولت متن های از پیش آماده شده ای را به عنوان پاسخ به تماس دریافتی سریعاً ارسال نماید. برای این کار کافیست هنگام نمایش صفحه تماس دریافتی کلید کنترلی تعبیه شده در این صفحه را بلغزاند تا فهرستی از پاسخ های متنی را مشاهده کرده و یکی را انتخاب نماید. کاربر همچنین می توان پاسخ های مورد نظر خود را در بخش تنظیمات به این فهرست اضافه نماید.

Android 4 UI

بهبود ورود متن و غلط یابی املایی

صفحه کلید مجازی اندروید 4.0 امکان ورود متن با سرعت و دقت بیشتر را برای کاربر فراهم آورده است. تصحیح خطاهای املایی و پیشنهادات مرتبط با آن بهبود یافته و کاربر به سهولت می تواند یکی از پیشنهادات سیستم را برای کلمه مورد نظر پذیرفته یا آن کلمه را حذف نموده یا آنرا به دیکشنری اضافه نماید. علاوه بر این برای پشتیبانی از زبان های دیگر کاربران می توانند دیکشنری ها و خطایاب های ارائه شده توسط توسعه دهندگان گوناگون را بر روی سیستم خود نصب نمایند.

Android 4 UI

موتور قدرتمند ورود صوتی متن

در اندروید 4.0 از یک موتور قدرتمند و جدید برای ورود صوتی متن استفاده شده است. با استفاده از این موتور کاربران حتی می توانند هنگام صحبت مکث نموده و دوباره صحبت خود را از سر گیرند. همچنین علائم و نقطه گذاری ها را نیز می توانند به سیستم دیکته کنند تا متن خروجی شیواتری حاصل گردد. هنگام ورود متن، سیستم تشخیص صوت خطاهای احتمالی را بصورت زیرخط دار نشان داده و کاربر می تواند پس از ورود متن با تپ بر روی کلمات زیرخط دار فهرستی از پیشنهادات اصلاحی را مشاهده کرده و کلمه مورد نظر را اصلاح نماید.

Android 4 UI

کنترل بر روی داده های شبکه

گوشی های موبایل ممکن است به میزان زیادی از ارتباطات داده ای استفاده نمایند. به عنوان مثال هنگام دانلود برنامه ها، استفاده از استریم های صوتی و تصویری، همگام سازی داده ها و موارد دیگر این ارتباطات داده ای صورت می پذیرد. اگر قرارداد میان کاربر و اپراتور به گونه ای باشد که هزینه ارتباطات داده ای بر اساس حجم داده رد و بدل شده و موارد مشابه محاسبه گردد کنترل کامل بر روی نقل و انتقالات داده ها می تواند امکان مدیریت هزینه های مربوطه را برای کاربر فراهم آورد.

در برنامه تنظیمات اندروید 4.0 کاربر می تواند میزان استفاده از داده ها را برای شبکه های موبایل و وای-فای و نیز میزان استفاده از داده را برای هر یک از برنامه های در حال اجرا مشاهده کند. کاربر همچنین می تواند محدودیت های مورد نظر خود را برای ارتباطات داده ای تنظیم نموده، سطوحی را برای هشدار دادن مشخص کرده و یا کل ارتباطات داده ای را غیر فعال نماید.

Android UI    Android UI   

بهبود گزینه های دسترسی (Accessibility Options)

اندروید 4.0 از ویژگی های جدیدی بهره می برد که استفاده از دستگاه های مجهز به این سیستم عامل را برای افرادی که نابینا هستند و یا مشکل بینایی دارند تسهیل می نماید. مهمترین این ویژگی ها مُد عملیاتی "مرور-بوسیله-لمس" (Explore-By-Touch) است. هنگام کار در این مُد با یک بار لمس صفحه نمایش یک بازخورد صوتی پخش می شود که عنصری را که در زیر انگشت کاربر قرار گرفته برای کاربر مشخص می سازد. دومین لمس بر روی همان عنصر نقش لمس اصلی را ایفا می نماید. این مُد عملیاتی به ویژه برای کاربران دستگاه های جدید -- که به جای کلیدهای فیزیکی از کلید های مجازی تعبیه شده در نوار سیستم بهره می برند -- می تواند مورد استفاده قرار گیرد. برنامه های استاندارد اندروید نیز به منظور بهبود Accessibility به روز شده اند. مرورگر نیز از یک صفحه خوان (Screen Reader) مبتنی بر اسکریپت استفاده می کند که می تواند محتویات صفحه را خوانده و در حرکت میان سایت ها کاربر را یاری نماید. همچنین کاربران می توانند اندازه فونت پیش فرض مورد استفاده در سیستم را تغییر دهند تا متون را با سهولت بیشتری بخوانند.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

اپلیکیشن‌های ویرایش تصویر زیادی در فروشگاه اپلیکیشن iOS وجود دارند که برخی از آن‌ها فقط روی شکل خاصی از جلوه‌های تصویری تمرکز دارند. Sketch Me چنین اپلیکیشنی است. این اپلیکیشن هفت جلوه تصویری مختلف دارد که با اعمال آن‌ها انگار تصویر توسط دست کشیده شده است. شما می‌توانید پس از تبدیل عکس به نقاشی، تغییراتی هم در آن اعمال کنید.








اپلیکیشن با یک آموزش کوتاه شروع می‌شود که در آن تمامی جلوه‌ها یا افکت‌هایی که می‌تواند انجام دهد را معرفی می‌کند و آموزش می‌دهد که چگونه این افکت‌ها را روی تصاویرتان اعمال کنید. اولین گام این است که تصویر موردنظر خود را وارد ویرایشگر اپلیکیشن کنید. برای این کار کافی است که دکمه دوربین در بالا سمت چپ اپلکیشن را بزنید. البته شما می‌توانید در زمان استفاده از برنامه از طریق خود برنامه عکس هم بگیرید. زمانی که تصویر در اپلیکیشن بارگذاری شد، جلوه تصویری پیش‌فرض به صورت خودکار روی آن اعمال خواهد شد. حالا شما می‌توانید یک تصویر پس زمینه برای تصویر انتخاب کنید. سه Texture یا بافت تصویری به طور رایگان برای استفاده در این اپلیکیشن وجود دارد و برای استفاده از بقیه جلوه‌ها نیاز دارید که از داخل خود اپلکیشن با قیمت ۱.۹۹ دلار بقیه جلوه‌ها را باز کنید. اگر از تصویرتان که تبدیل به یک طرح نقاشی شده راضی نیستید می‌توانید با حرکت دادن آن به سمت راست بقیه طرح‌های ممکن را هم ببینید. در صورت نیاز می‌توانید *****ها را با رفتن به بخش تنظیمات و تغییر مقادیر Blur Radius و Effect Strength به دلخواه تنظیم نمایید.




به غیر تبدیل تصویر به طرح نقاشی، اپلیکیشن Sketch Me این امکان را برای شما فراهم می‌کند که روی تصاویرتان با استفاده از بخش نقاشی، چیزی بکشید. میزان ضخامت براش نیز با استفاده از آیکن پایین سمت چپ اپلیکیشن قابل تنظیم است. همچنین رنگ براش نیز با استفاده از گزینه میانی نوار ابزار پایینی قابل انتخاب است. پنج رنگ به صورت پیش‌فرض و رایگان قابل استفاده است و بقیه رنگ‌ها با خرید برنامه باز می‌شوند.
تصاویری که با این اپلیکیشن ساخته شده‌اند قابل ارسال به فیس‌بوک، توییتر هستند و همچنین آن‌ها را با ایمیل هم فرستاد. شما همچنین می‌توانید تصاویر را در حافظه آیفون ذخیره کنید. Sketch Me قیمتی برابر ۰.۹۹ دلار دارد اما برای مدت محدودی شما می‌توانید آن را به رایگان از فروشگاه اپلیکیشن آی‌تیونز دریافت کنید.

===================
دانلود اپلیکیشن: Download Sketch Me

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

گوگل نسخه جدیدی از مرورگر کروم مخصوص تلفن‌های همراه معرفی می‌کند.

به گزارش گاردین، شرکت گوگل اعلام کرد با انجام تغییرات عمده روی مرورگر کروم خود اکنون نسخه جدید از آن را مخصوص تلفن‌های همراه آندرویدی معرفی کرده است.

به گزارش ايتنا به گفته طراحان گوگل، این مرورگر جدید از سرعت بیشتری نسبت به دیگر مرورگرهای مخصوص تلفن‌های همراه برخوردار بوده و علاوه بر این می‌تواند تعداد زیادی صفحه را به صورت همزمان باز کند.

گوگل که روز سه شنبه نسخه بتای این مرورگر را معرفی کرده اعلام کرده تا بهار آینده نسخه کامل آن را به بازار معرفی خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، مرورگر جدید گوگل که مخصوص تلفن‌های همراه هوشمند طراحی شده تنها روی سیستم عامل‌های آندروید نسخه ۴ و یا Ice Cream Sandwich قابل نصب است اما مقامات گوگل این امیدواری را داده‌اند که در آینده نزدیک، نسخه‌ای از این مرورگر را که قابلیت نصب روی دیگر سیستم‌ عامل‌ها از جمله iOS اپل را داشته باشد، معرفی خواهند کرد.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 20 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

شرکت تحقیقاتی Canalys در گزارش جدید خود توضیح داد که در فصل چهارم سال 2011 میلادی در مجموع 37 میلیون دستگاه انواع گوشی هوشمند آیفون فروخته شده تا بر این اساس شرکت اپل از دو رقیب سرسخت خود در این بازار پیشی بگیرد.


به گزارش ایستنا، اپل در سال 2011 میلادی در مجموع 93.1 میلیون دستگاه گوشی هوشمند روانه بازار کرد تا بر این  اساس عنوان بزرگترین تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در جهان را از آن خود کند. پس از آن شرکت سامسونگ با 91.9 میلیون دستگاه و نوکیا با 77.3 میلیون دستگاه گوشی هوشمند قرار گرفتند.

شرکت نوکیا  که برای نخستین بار گوشی هوشمند را اختراع و آن را به بازار جهانی معرفی  کرد، از زمان ورود آیفون یعنی حدود 5 سال قبل محبوبیت خود را نزد  کاربران جهانی از دست داد و  از ابتدای فوریه سال جاری با تغییر  سیستم‌عامل اصلی خود از سیمبین به ویندوزفون  می‌کوشد محبوبیت از دست رفته را برگرداند.

شرکت اپل  به دنبال عرضه مدل جدید گوشی هوشمند خود در اکتبر 2011 همچنان محبوبیت بالایی نزد کاربران جهانی دارد. طبق  آمار موجود در فصل پایانی سال قبل  سامسونگ 35.3 میلیون دستگاه گوشی هوشمند را وارد بازار جهانی کرد و در مقابل نوکیا 19.6 میلیون دستگاه گوشی هوشمند را به دست کاربران جهانی رساند که این رقم کاهش 31 درصدی عرضه گوشی‌های هوشمند نوکیا را نشان می‌داد. در مقابل طی دوره زمانی یاد شده عرضه گوشی‌ هوشمند آیفون رشد 128.1 درصدی را پیش‌روی خود دارد.
نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: چهار شنبه 19 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دکمه استارت که به همراه آن یک منو کاربردی نمایش داده می شود اولین بار 15 سال پیش و در سیستم عامل ویندوز 95 معرفی شد. حال به نظر می رسد مایکروسافت در ویندوز 8 هم دکمه استارت و هم منوی مربوط به آن را کنار گذاشته است.
به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (17 بهمن /6 فوریه)، براساس تصاویر منتشر شده در اینترنت که از نسخه آزمایشی ویندوز 8 مخصوص مصرف کننده گرفته شده اند، دکمه سنتی استارت در ویندوز 8 حذف شده است. دکمه استارت که به همراه آن یک منو کاربردی نمایش داده می شود اولین بار 15 سال پیش و در سیستم عامل ویندوز 95 معرفی شد. حال به نظر می رسد مایکروسافت در ویندوز 8 هم دکمه استارت و هم منوی مربوط به آن را کنار گذاشته است.
Windows 8 Consumer Preview که نزدیکترین نسخه ویندوز 8 به نسخه نهایی است به زودی منتشر خواهد شد. اما پیش از انتشار رسمی، تصاویری از آن به بیرون درز کرده که در آنها خبری از دکمه استارت نیست. در این تصاویر نوار Super Bar بدون دکمه استارت مشخص است. این طراحی با رابط کاربری جدید ویندوز 8 که مترو (Metro) نامیده می شود هماهنگی بیشتری دارد. مایکروسافت در پیش نمایش قبلی ویندوز 8 دکمه استارت را مسطح و مشابه رابط کاربری مترو کرده بود اما به نظر می رسد در پیشنمایش جدید پا را از این هم فراتر گذاشته و استارت همیشگی ویندوز را بطور کامل حذف نموده است.



The Verge اعلام کرده که براساس تایید منابعی که این وب سایت در تیم توسعه دهنده ویندوز 8 دارد، مایکروسافت یک رابط جدید شبیه به مترو را جایگزین منوی استارت می کند که در حالت دسکتاپ و یا در حالت نمایش مترو برروی صفحه نمایش داده می شود. به این ترتیب استفاده از منوی جدید که جایگزین استارت سنتی خواهد شد از طریق صفحه لمسی تبلت ها و یا با استفاده از ماوس و کی برد به راحتی انجام خواهد شد. در منوی جدید تصویر کوچکی از برنامه های در حال اجر نیز نمایش داده خواهد شد.
به نوشته سایت زومیت منوی جدید از طریق ماوس و یا لمس گوشه پایین سمت چپ صفحه امکان پذیر خواهد بود. نوار Super Bar که اولین بار در ویندوز 7 معرفی شد و در آن کاربر می توانست آیکان نرم افزارهای مختلف را در آن قرار دهد (Pin کند) نیز در ویندوز 8 وجود خواهد داشت. ولی در این نوار خبری از دکمه کروی استارت نخواهد بود.
از آنجایی که بسیاری از کاربران ویندوز به دکمه همیشگی استارت و منوی آن عادت دارند هنوز امکان اینکه مایکروسافت مجددا دکمه استارت را به نسخه نهایی ویندوز 8 اضافه کند وجود دارد. البته بسیاری معتقدند که دکمه استارت برای همیشه حذف خواهد شد چون مایکروسافت مدت ها پیش تصمیم خود را برای حذف این دکمه گرفته بوده است.
نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: سه شنبه 18 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 18 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , alimohades.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com