TECH SHOW


این روزها تب گوشی‌هاي هوشمند چنان همه‌گیر شده است که اکثریت قریب به اتفاق کاربران تلفن همراه، در رده‌هاي کاربری مختلف به استفاده از این گوشی‌ها تمایل دارند.

محبوبیت این گوشی‌ها در بین رده‌هاي سنی مختلف هم قابل مشاهده است به طوری‌که حالا دیگر از کودکان و نوجوانان گرفته تا کاربران میانسال و... هم از کاربران این گوشی‌ها هستند. محبوبیت این گوشی‌ها بیشتر به دلیل قابلیت نصب برنامه‌هاي کاربردی روی آنها است و به همین دلیل گروه‌هاي مختلف کاربری علاقه و توجه بیشتری به این گوشی‌ها نشان مي‌دهند تا گوشی‌هاي غیرهوشمند.

امروزه تنوع نرم افزارهای کاربردی قابل نصب روی گوشی‌هاي هوشمند چه از نوع ایرانی و چه خارجی افزایش یافته است و کاربران گوشی‌هاي هوشمند مي‌توانند بنا بر نیاز و علاقه‌مندی خود این نرم افزارها را در انواع سرگرمی، کاربردی، آموزشی و تجاری روی گوشی خود نصب کنند.

تجهیز به قابلیت‌هایی نظیر دوربین‌هاي قدرتمند، صفحه نمایش لمسی بزرگ، امکانات و پورت‌های ارتباطی مختلف و... از عوامل دیگر محبوبیت گوشی‌هاي هوشمند نزد کاربران گوشی موبایل است. به دلیل همین توجه و تقاضای زیاد برای گوشی‌هاي هوشمند است که رقابت در عرضه این گوشی‌ها بین برندها مختلف بالا گرفته است و هر روز شاهد عرضه محصولی جدیدتر، مبتنی بر تکنولوژی جدیدتر در بازار گوشی‌هاي هوشمند هستیم.
در این گزارش ما قصد داریم 10 گوشی هوشمند برتر را در بازار داخلی معرفی کنیم:


Apple iPhone 4S



وزن: 140 g

640×960 pixels, 3.5 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: 16/32/64 گیگابایت - غیر قابل ارتقا

دوربین: 8 مگاپیکسل- دوربین دوم:VGA

سی پی یو: Dual-core 1 GHz Cortex-A9

سیستم‌عامل: iOS 5, upgradable to iOS 5.1

ظرفیت باتری در حال صحبت: 8 ساعت

قیمت و گارانتی: 64 گیگابایت، یک میلیون و 630 هزار تومان – بدون گارانتی



Motorola RAZR XT910



وزن: 127 g

540 × 960 pixels, 4.3 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: 16 گیگابایت قابل ارتقا به 32 گیگابایت

دوربین: 8 مگاپیکسل- دوربین دوم:1.3 مگاپیکسل

سی پی یو: Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9

سیستم‌عامل: Android OS, v2.3.5 (Gingerbread)i

ظرفیت باتری در حال صحبت: تا 9 ساعت و 20 دقیقه

قیمت و گارانتی: یک میلیون و 100 هزار تومان – پرشین تلکام

Nokia Lumia 800



وزن: 142 g

480× 800 pixels, 3.7 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: 16 گیگابایت

دوربین: 8 مگاپیکسل- دوربین دوم: ندارد

سی پی یو: 1.4 GHz Scorpion

سیستم‌عامل: Microsoft Windows Phone 7.5 Mango

ظرفیت باتری در حال صحبت: تا 9 ساعت و 30 دقیقه

قیمت و گارانتی: 760هزار تومان – نوكيا

Nokia N9




وزن: 135 g

480 × 854 pixels, 3.9 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: 16/64 گیگابایت غیر قابل ارتقا

دوربین: 8 مگاپیکسل- دوربین دوم: VGA

سی پی یو: GHz Cortex A8و 1

سیستم‌عامل: MeeGo OS, v1.2 Harmattan

ظرفیت باتری در حال صحبت: تا 7 ساعت

قیمت و گارانتی: 750هزار تومان – 64 گیگابایت - نوكيا


Samsung I9300 Galaxy S III



وزن: 133 g

720 × 1280 pixels, 4.8 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: 16/32/64 گیگابایت قابل ارتقا به 64 گیگابایت

دوربین: 8 مگاپیکسل- دوربین دوم:9/1 مگاپیکسل

سی پی یو: Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9

سیستم‌عامل: (Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich

ظرفیت باتری در حال صحبت: تا 11 ساعت و 40 دقیقه

قیمت و گارانتی: یک میلیون و 400 هزار تومان – سامسونگ


HTC One X



وزن: 130 g

720 × 1280 pixels, 4.7 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: 32 گیگابایت - غیر قابل ارتقا

دوربین: 8 مگاپیکسل- دوربین دوم:1/3 مگاپیکسل

سی پی یو: Quad-core 1.5 GHz

سیستم‌عامل: (Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich

ظرفیت باتری در حال صحبت: مشخص نیست

قیمت و گارانتی: یک میلیون و 190 هزار تومان – پرشین تلکام

Sony Xperia S



وزن: 144 g

720 ×1280 pixels, 4.3 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: 32 گیگابایت غیرقابل ارتقا

دوربین: 12 مگاپیکسل- دوربین دوم: 3/1 مگاپیکسل

سی پی یو: Dual-core 1.5 GHz

سیستم‌عامل: Android OS, v2.3 (Gingerbread), planned upgrade to v4.0

ظرفیت باتری در حال صحبت: تا 8 ساعت و 30 دقیقه

قیمت و گارانتی: 980هزار تومان – بدون گارانتی

Nokia 808 PureView



وزن: 169 g

360 × 640 pixels, 4.0 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: 16 گیگابایت قابل ارتقا به 32 گیگابایت

دوربین: 41 مگاپیکسل- دوربین دوم:VGA

سی پی یو: GHz ARM 11و 1.3

سیستم‌عامل: Nokia Belle OS

ظرفیت باتری در حال صحبت: تا 6 ساعت و 30 دقیقه

قیمت : 1 میلیون و 400 هزار تومان – 64 گیگابایت


Samsung I9100 Galaxy S II



وزن: 116 g

480 × 800 pixels, 4.3 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: 16/32 گیگابایت

دوربین: 8 مگاپیکسل- دوربین دوم:2 مگاپیکسل

سی پی یو: Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9

سیستم‌عامل: Android OS, v2.3.4 (Gingerbread), upgradable to v4.x

ظرفیت باتری در حال صحبت: تا 8 ساعت و 40 دقیقه

قیمت و گارانتی: 800هزار تومان – سامسونگ

Motorola MOTO XT615



وزن: 123.6 g

480× 854 pixels, 4.0 inches :صفحه نمایش

حافظه داخلی: یک گیگابایت قابل ارتقا به 32 گیگابایت

دوربین: 8 مگاپیکسل

سی پی یو: 800 MHz

سیستم‌عامل: Android OS, v2.3.7 (Gingerbread)i

ظرفیت باتری در حال صحبت: تا 5 ساعت

قیمت و گارانتی: 650 هزار تومان – پرشین تلکام

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: سه شنبه 6 تير 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


همانطور که انتظار می رفت مایکروسافت دیشب در کنفرانس خود از تبلت های ویندوز 8 ساخت خود با عناوین Microsoft Surface و Microsoft Pro Surface پرده برداری کرد. این تبلت ها که به نظر برای رقابت مستقیم با iPad اپل ساخته می شوند دارای ویژگی های منحصر به فرد زیادی هستند که به معرفی آنها می پردازیم.


دو نسخه از این تبلت ها عرضه خواهد شد که یکی دارای پردازنده آشنای لپ تاپ ها و PC ها از نوع x86 یعنی چیپست های 28 نانومتری Ivy Bridge اینتل همراه با Windows 8 Pro است و Pro Surface نام دارد و دیگری دارای پردازنده های موبایلی ARM و نسخه RT ویندوز 8 خواهد بود که همان Surface نام خواهد گرفت.


تبلت با ویندوز RT که به تبلت های بازار مانند آیپد و گلکسی تب ها نزدیک تر است دارای قطر تنها 9.3 میلی متر و وزن 676 گرم است. این تبلت دارای حافظه داخلی 32 یا 64 گیگابایتی خواهد بود و دارای درگاه های USB 2، Micro SD و Micro HD Video و آنتن 2×2 MIMO است و به گفته مایکروسافت با یک قیمت رقابتی با دیگر مدل های مشابه وارد بازار خواهد شد. این تبلت دارای صفحه نمایش 10.6 اینچی از نوع ClearType HD اما با وضوح نامشخص است.

در این تبلت یک پایه Kickstand قرار داده شده که با آن بدون نیاز با کاور می توانید تبلت خود را نگه دارید و اما کاور جادویی آن با اینکه درست مانند یک Smart Cover آیپد به نظر می رسد اما دارای یک کیبرد مجازی QWERTY و تاچ پد حساس به لمس خواهد بود.



نسخه دیگر تبلت که با پردازنده های قوی تری اینتل Ivy Bridge همراه است ویژگی های شبیه تری نسبت به لپ تاپ دارد و با قطر 13.5 میلی متر و وزن 903 گرم به سمت اولترابوک ها پیش رفته است. Pro Surface همچنین دارای حافظه داخلی بیشتر در دو گزینه 64 و 128 گیگابایتی خواهد بود و شامل پورت های USB 3.0، MicroSDXC، Mini Display Port Video و آنتن 2×2 MIMO است. این تبلت که دارای صفحه نمایش ClearType HD با اندازه 10.6 اینچ و وضوح Full HD 1920×1080 پیکسل است قرار است سه ماه دیر تر از Surface وارد بازار شود و قیمتی در حدود اولترابوک ها داشته باشد.



هر دوی این تبلت ها با کاور های Type (با صفحه کلید سخت افزاری) و Touch and Type (صفحه کلید مجازی) سازگار خواهند بود.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: سه شنبه 6 تير 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀




ماه ها است که اخبار مختلفی از ساخت تبلت گوگل به گوش میرسد و همه منتظر بودیم تا چهارشنبه این هفته در کنفرانس توسعه دهندگان این شرکت، شاهد معرفی رسمی آن باشیم. اما گوگل موفق نشد مانند مایکروسافت، مشخصات تبلت اش را تا لحظه آخر مخفی نگه دارد و حالا می توانید با اطمینان نسبتا بالایی با این تبلت آشنا شوید.

این یک تبلت ۷ اینچی است با پردازشگر تگرا ۳ انویدیا که با اندروید جیلی بیلی کار خواهد کرد و قرار است از ماه آینده میلادی وارد بازار بشود.

امروز دفتر استرالیای وبلاگ گیزمودو، توانسته به اسناد آموزشی این محصول دست پیدا کند و تقریبا تمام اطلاعات مربوط به این تبلت در آن مشخص شده است. گجت جدید گوگل Nexus 7 نام دارد و در واقع توسط شرکت ایسوس برای گوگل ساخته شده است. چیزی که قبلا هم آن را می دانستیم.

پردازشگر آن 1.3GHz چهار هسته ای تگرا ۳ انویدیا است و کارت گرافیک آن ۱۲ هسته ای جی فورس به همراه ۱ گیگابایت رم خواهد بود. این تبلت در دو ظرفیت ۸ و ۱۶ گیگابایتی وارد بازار خواهد شد.

نکسوس 7 گوگل به ان اف سی و سرویس گوگل والت هم مجهز است و اگر سراغ نمایشگر بروید متوجه می شوید از نوع IPS با زاویه دید ۱۷۸ درجه است و رزولوشن آن ۱۲۸۰ در ۸۰۰ پیکسل می باشد.

یک دوربین ۱.۲ مگاپیکسلی هم در جلو قرار گرفته و باطری هم ۹ ساعت کار می کند. اما قیمتی که در مورد این تبلت ذکر شده ۱۹۹ دلار برای مدل ۸ گیگابایتی و ۲۴۹ دلار برای مدل ۱۶ گیگابایتی است. ضمن اینکه در مدارک لو رفته، ذکر شده که این نخستین دستگاهی خواهد بود که اندروید جیلی بیلی را به همراه دارد.

حالا تقریبا با اکثر مشخصات اصلی تبلت گوگل هم آشنا شدیم و اگر همه چیز درست باشد، این محصولی است که با قیمت ارزان اش تصمیم گرفته به رقابت با دیگر تبلت ها وارد بشود و از همه مهمتر بازار کیندل فایر آمازون را هدف گرفته است. حالا که خود گوگل هم تبلت خودش را معرفی می کند، به نظر شما چه اتفاقی برای فروش بقیه تبلت های اندرویدی از دیگر شرکت ها و البته آی پد و سرفیس خواهد افتاد؟

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: سه شنبه 6 تير 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


معرفی سری گوشی های اندرویدی سونی اخیرا سرعت بالایی به خود گرفته است، اما یکی از اسمارت فون های سری اکسپریا این شرکت که توجهات بسیاری را به سوی خود جلب نمود، اسمارت فون سونی اکسپریا اس این شرکت می باشد. به نظر شما این اسمارت فون در برابر اسمارت فون جدید سامسونگ یعنی گلکسی اس ۳ تا چه حد می تواند رقابت کند؟ این اسمارت فون در چه بخش هایی بر گلکسی اس ۳ برتری دارد و در چه بخش هایی اس ۳ برنده میدان نبرد میان این دو دستگاه است؟


طراحی
هیچ نیازی نیست که شما کارشناس رشته طراحی باشید تا بتوانید تفاوت بین ایده های مهندسان طراح در شرکت سامسونگ و مهندسان طراح شرکت سونی را متوجه شوید. همانطور که دیروز در مقایسه اس ۳ با اپتیموس ۴X HD اعلام هم شد، اس ۳ دارای طراحی کاربرپسند می باشد. در مقایسه با اکسپریا اس نیز به همین صورت است. گلکسی اس ۳ همچنین اسمارت فونی باریک تر با بدنه ای براق تر نسبت به اکسپریا اس می باشد.
اکسپریا اس با طرح مات تری که دارد در دست احساس کاملا متفاوتی را به انسان منتقل می کند، پس اگر این امکان را دارید که هر دو دستگاه را لمس کنید، قبل از خرید حتما این کار را انجام دهید، چرا که در این زمینه نظرها می تواند متفاوت باشد. در مجموع گلکسی اس ۳ اسمارت فونی جمع و جور تر در مقایسه با اکسپریا اس به حساب می آید.


صفحه نمایش

هر دو اسمارت فون دارای صفحه نمایشی فوق العاده می باشند. در یک طرف صفحه نمایش ۴.۸ اینچی HD Super AMOLED گلکسی اس ۳ قرار دارد و در سوی دیگر صفحه نمایش ۴.۳ اینچی LED-backlit LCD سونی اکسپریا اس قرار گرفته است.


همانطور که اعلام شده هر دو صفحه نمایش فوق العاده می باشند، اما به هر حال هر کدام معایب و محاسن خاص خود را نیز دارند. براساس تکنولوژی AMOLED، گلکسی اس ۳ دارای کنتراست و رنگهای زنده بهتری است، اما اکسپریا اس دارای روشنایی فوق العاده و طبیعی تری است. همچنین به دلیل وجود صفحه نمایشی کوچکتر ، Xperia S دارای چگالی پیکسل بالاتر می باشد. ۳۴۲ ppi در مقابل ۳۰۶ ppi گلکسی اس ۳.


بطور کلی تفاوت در این بخش بسیار کم است، اما هنوز هم یک موضوع تخصصی وجود دارد و آن هم ویژگی ماتریکس PenTile گلکسی اس ۳ می باشد.



رابط کاربری

گلکسی اس ۳ دارای اندروید ۴.۰ و رابط کاربری TouchWiz Nature می باشد و این در حالیست که برروی سونی اکسپریا اس اندروید ۲.۳ قرار دارد (البته اندروید ۴.۰ ظاهرا برای آن عرضه شده است ). رابط کاربری آن TimeScape می باشد. اگر ملاک مقایسه نسخه اصلی سیستم عامل و رابط کاربری آن باشد، گلکسی اس ۳ می تواند در این بخش عملکرد بهتری داشته باشد.


پردازنده و حافظه

یکی از ویژگی های قابل توجه گلکسی اس ۳ سامسونگ پردازنده ۴ هسته ای Exynos آن می باشد. برروی اکسپریا اس سونی نیز یک پردازنده ۱.۵ گیگاهرتزی و ۲ هسته ای Snapdragon قرار گرفته است. به هر حال مشخص است که گلکسی اس ۳ دارای عملکرد بهتری است اما این به معنای بد بودن سونی اکسپریا اس نیست چرا که نسبت به سخت افزار عملکرد این گوشی نیز فوق العاده می باشد.



در بخش رم هر دو دستگاه مشابه می باشند و از ۱ گیگابایت رم استفاده می کنند که برای اجرای اپلیکشن ها کافی به نظر می رسد. در قسمت ذخیره سازی اطلاعات، همانطور که می دانید GS III در سه مدل ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگاباتی عرضه می شود، با قابلیت گسترش بوسیله مایکرواس دی تا ۶۴ گیگابایت. در طرف دیگر اسمارت فون تولیدی سونی دارای ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی است که البته کاربر امکان گسترش آن را ندارد، چرا که اسلات microSD برروی آن وجود ندارد.


دوربین

اختلافات زیادی در بخش دوربین این دو اسمارت فون وجود ندارد، اگر چه تفاوت های اندک موجود هم قابل توجه می باشند. به نظر می رسد که اکسپریا اس کمی بیشتر یک گوشی دوربین محور می باشد، از آنجا که دارای یک دکمه اختصاصی برای شاتر دوربین می باشد. منوی آن نیز پر از تنظیمات مختلف برای دوربین می باشد، اما رابط دوربین در گلکسی اس ۳ کارایی بیشتری دارد و می توان کارهای بیشتری با آن انجام داد.


دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اکسپریا اس واقعا فوق العاده است، در واقع دوربین این اسمارت فون می تواند تصاویری جذاب تر نسبت به اس ۳ بگیرد که در این بین می بایست از سنسور ۱۲ مگاپیکسلی این اسمارت فون تشکر کرد! البته نکته ای هم در این بین وجود دارد و آن این است که تصاویر گرفته شده با اس ۳ دارای نویز کمتری نسبت به اکسپریا اس می باشد ولی علاوه بر نویز کمتر ، جزئیات کمتری را هم به نمایش می گذارد.


کیفیت تماس

هر دو اسمارت فون Samsung Galaxy S III و Sony Xperia S دارای کیفیت تماس بالایی می باشند. هر دو دارای صدایی بسیار شفاف و واضح در بخش ارسال و دریافت صدا می باشند به این دلیل که هر دو دارای تکنولوژی های لغو نویز می باشند. در بخش loudspeaker، اسمارت فون اکسپریا اس عملکرد بهتری دارد.



باتری

باتری اسمارت فون اکسپریا اس یک باتری ۱۷۵۰ mAh می باشد که با استفاده از آن می توان تا ۸.۵ ساعت در حالت ۳ جی به انجام مکالمه پرداخت و این نشان دهنده عملکرد خوب باتری این دستگاه است. باتری ۲۱۰۰mAh گلکسی اس ۳ نیز عملکرد خوبی دارد و در حالت ۳ جی می توان تا ۱۱ ساعت مکالمه داشت.


جمع بندی

بطور کلی . با توجه به جدیدتر بودن گلکسی اس ۳ به نظر می رسد که این اسمارت فون در رتبه بالاتری نسبت به اسمارت فون اکسپریا اس قرار می گیرد، اما همانطور که متوجه شدید اکسپریا اس هم دارای عملکرد بسیار خوبی است. در بخش سیستم عامل، طراحی و بازدهی، اس ۳ می تواند دستگاه برتر باشد، اما در بخش های دوربین و حتی کیفیت تماس اکسپریا می توان گزینه برتری باشد، ضمن اینکه از ویژگی های نرم افزاری جدید گلکسی اس ۳ و همچنین قیمت آنها نیز نباید غافل شد. به هر حال مانند همیشه انتخاب با شماست.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: سه شنبه 6 تير 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


طی چند ماه گذشته اسمارت فون lumia 900 خود را بعنوان رقیبی جدی برای اسمارت فون های برتر بازار معرفی نموده است. مطمئنا یکی از رقبای جدی آن اسمارت فون گلکسی اس ۳ سامسونگ می باشد که در روزهای گذشته به مقایسه آن با سایر اسمارت فون های مطرح پرداختیم. اما هم اکنون زمان آن است تا ببینیم که کدامیک از این ۲ اسمارت فون برتر هستند؟ مزایا و معایب هر کدام در مقایسه با دیگری چیست؟
فقط به این نکته توجه داشته باشید که در این بررسی، نسخه ای از اسمارت فون گلکسی اس ۳ با لومیا ۹۰۰ مقایسه شده که دارای قابلیت ۴G LTE است. یعنی این اسمارت فون دارای پردازنده ۲ هسته ای ۱.۵ گیگاهرتزی Qualcomm Snapdragon به همراه ۲ گیگابایت رم می باشد.
طراحی
در نگاه اول آن چیزی که به ذهن ما می رسد این موضوع می باشد که تفاوت های بسیاری در مقایسه ظاهر این دو اسمارت فون وجود دارد. گلکسی اس ۳ باریکتر و سبک تر است. نکته مهم دیگر این است که کیفیت ساخت بدنه لومیا ۹۰۰ که از پلی کربنات می باشد، به نظر مقاوم تر از رقیب معروف خود می رسد. هر دو گوشی دارای دکمه های خازنی در زیر صفحه نمایش خود هستند ولی Galaxy S III دارای یک کلید فیزیکی Home نیز می باشد.
در مورد دکمه های فیزیکی که در اطراف دستگاه قرار دارند، ما Galaxy S III را در این زمینه برتر از لومیا ۹۰۰ می دانیم.


صفحه نمایش

به سادگی می توان تشخیص داد که صفحه نمایش گلکسی اس ۳ توجهات بیشتری را به خود جلب می کند. صفحه نمایش ۴.۸ اینچی HD Super AMOLED با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسلی آن در مقابل صفحه نمایش ۴.۳ اینچی WVGA ClearBlack AMOLED با رزولوشن ۸۰۰ در ۴۸۰ پیکسل لومیا ۹۰۰، صفحه نمایشی بهتر می باشد اگر چه صفحه نمایش لومیا ۹۰۰ هم زیبا و خوب است.


هر دو صفحه نمایش دارای زاویه دید بسیار خوبی هستند و رنگها را طبیعی و خوب نشان می دهند، اما بطور کلی صفحه نمایش گلکسی اس ۳ در این بخش عملکرد بهتری دارد.


سیستم عامل و رابط کاربری

در این بخش جدال دو سیستم عامل را شاهد هستیم. یک اسمارت فون اندرویدی در مقابل یک اسمارت فون ویندوزفون. نیازی به گفتن نیست که هر کدام از آنها نقاط قوت و ضعف مخصوص به خود را دارند. در یک طرف سیستم عامل اندروید ۴.۰ به همراه رابط کاربری TouchWiz Nature گلکسی اس ۳ قرار دارد که دارای ویژگی های نرم افزاری چون S Voice, S Beam, ShareShot, AllShare, SmartStay و GroupCast می باشد، و در طرف دیگر ویندوز فون ۷.۵ Mango به همراه صفحه استارتی پویا و سهولت استفاده قرار دارد.


به هر حال این بخش هم همانند بخش طراحی کلی دستگاه تا حدود زیادی انتخاب شخصی و سلیقه ای است.


پردازنده و حافظه

ما در اینجا شاهد یک مثال بسیار خوب هستیم که چرا بعضی اوقات سخت افزارها نمی توانند بازدهی دستگاه را تضمین کنند. همانطور که عنوان شد این نسخه از گلکسی اس ۳ دارای پردازنده ۲ هسته ای ۱.۵ گیگاهرتزی Qualcomm Snapdragon S4 با ۲ گیگابایت رم می باشد و در طرف دیگر پردازنده تک هسته ای ۱.۴ گیگاهرتزی Qualcomm Snapdragon لومیا ۹۰۰ با ۵۱۲ مگابایت رم قرار دارد. با اینکه در نگاه اول گلکسی اس ۳ می بایست برنده مطلق باشد، اما این دو اسمارت فون دارای عملکردی تقریبا شبیه به هم می باشند.



در لومیا ۹۰۰ مقدار حافظه داخلی که در اختیار کاربر قرار دارد ۱۳.۶۱ گیگابایت می باشد و این در حالی است که در این نسخه از اسمارت فون گلکسی اس ۳، حدود ۱۲.۰۵ گیگابایت حافظه در اختیار کاربر قرار می گیرد. البته به این نکته توجه داشته باشید که با استفاده از یک اسلات microSD می توان حافظه داخلی اس ۳ را گسترش داد، امکانی که در لومیا ۹۰۰ وجود ندارد.


دوربین

هنگامی که بحث عکاسی با این اسمارت فون ها به میان می آید، هر دو دارای دوربینی ۸ مگاپیکسلی با قابلیت اتوفوکوس و LED flash هستند، اما لومیا ۹۰۰ دارای تاییدیه اپتیکی Carl Zeiss می باشد. به هرحال کیفیت عکاسی در هر دو اسمارت فون تقریبا شبیه به هم می باشد.


در بخش فیلمبرداری گلکسی اس ۳ دارای قابلیت ضبط ویدئوهایی با کیفیت ۱۰۸۰p است در صورتی که لومیا ۹۰۰ ویدئوهایی تا کیفیت ۷۲۰p را ضبط می کند بعلاوه هر دو دارای دوربینی در جلو اسمارت فون می باشند که در این بخش عملکرد گلکسی اس ۳ بهتر می باشد.



کیفیت تماس و باتری

خوشبختانه هر دو دستگاه در این بخش دارای کیفیت صدایی قابل قبولی می باشند. صدایی واضح و شفاف. در بخش باتری لومیا ۹۰۰ عملکرد بهتری دارد، بدین صورت که در انجام تست ها مختلف، گلکسی اس ۳ انرژی خود را در ۱ روز تمام شده دید و این در حالی است که لومیا ۹۰۰ می تواند با انجام همان تست ها تا ۱ روز و نیم دوام بیاورد. البته به این نکته توجه داشته باشید که قابلیت LTE موجب مصرف سریعتر انرژی باتری می شود.


جمع بندی

یکی از نکات مهمی که هر کاربر در انتخاب یکی از این دو دستگاه قبل از هر چیز دیگری می بایست مورد توجه قرار دهد، بخش پلتفرم می باشد و می بایست به این نکته توجه کند که به کدامیک از این دو پلتفرم بیشتر علاقمند است و یا کدامیک جوابگوی نیازهای او می باشد.


بدون شک لومیا ۹۰۰ یک گزینه عالی است که با طراحی شیک و زیبایی که دارد نظرات بسیاری را به سمت خود جلب نموده است، اما به هر حال و بطور کلی هر دو اسمارت فون بسیار قدرتمند، شیک و دارای ویژگی های خوبی می باشند، اما مثل همیشه انتخاب با شماست.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: سه شنبه 6 تير 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , alimohades.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com