TECH SHOW


از همان روز اولی که کینکت برای کنسول بازی ایکس باکس 360 به بازار آمد هکر ها آن را به کامپیوتر متصل کردند و از آن برای انجام کارهای جالب با کامپیوتر استفاده کردند. مدتی پیش هم مایکروسافت یک کیت توسعه نرم افزاری مخصوص برنامه نویسی کینکت روی ویندوز ارایه کرد تا همه زیرساخت های لازم برای قدم نهادن به دنیای کامپیوترها آماده شود. حالا نوبت چه چیزی است؟ 

تصور اش را بکنید که در مقابل کامپیوترتان نشسته اید و با حرکات دست و یا صحبت کردن مشغول کنترل کامپیوتر هستید و این چیزی است که قرار است کینکت جدید مخصوص ویندوز برایتان انجام بدهد. احتمالا با خودتان فکر می کنید که چطور ممکن است این کینکت روی میز شما کار کند؟ چون کینکت فعلی برای تشخیص حرکات به حدود ۲ متر فضای خالی در مقابل اش نیاز دارد. 

پاسخ در اینجا است که قرار است یک کینکت جدید مخصوص کامپیوترهای شخصی ساخته شود که مخصوص تشخیص حرکات از فاصله نزدیک و حدود ۵۰ سانتیمتری است. در واقع کینکت جدیدی برای کامپیوترها به بازار می آید که مخصوص قرار گرفتن روی میز کامیپوتر شما است و با یک کابل یو اس بی به کامپیوتر متصل می شود. 

بنابراین حالا علاوه بر ماوس و کیبورد شما یک ابزار جدید برای کنترل کامپیوتر در اختیار دارید. می توانید آن را یک انقلاب بنامید؟ با کاربرد هایی که به صورت بالقوه دارد و تجربه استقبال قبلی کاربران از کینکت برای ایکس باکس، می توان تصور کرد که میلیون های کاربر با اشتیاق فراوان از ایده جدید مایکروسافت برای کنترل کامپیوتر ها استقبال کنند.
نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

حتما داستان پادشاه دانمارکی ها را در قرن دهم میلادی شنیده اید. "هارالد بلاتند" به پادشاه دندان آبی شهرت داشت. وی علاقه فراوانی به میوه جنگلی "تمشک آبی" یا بلوبری داشت و تعدادی از دندانهایش برای همیشه آبی رنگ شدند...

گزارشی از تاریخچه یا منشاء نشانه های رایانه ای اخیرا منتشر شده است. نشانه هایی که روزانه هزاران بار از آنها استفاده می کنیم اما شاید نگاه یا ذهنمان تنها چند صدم ثانیه درگیر فکر کردن به آنها شود.
نشانه های مختلفی که به منظور دادن دستورهای متفاوت به رایانه ها مورد استفاده قرار می گیرند را امروزه می توان در هر جا، بر روی لباسها، در داخل خودروهای اتوماتیک و بسیاری از ابزارها و کاربردهای دیگر مشاهده کرد.
 
نشانه انرژی

در زمان جنگ جهانی دوم مهندسان از سیستمی دوتایی برای برچسب زدن به کلیدهای خاموش و روشن انرژی دستگاه های مختلف استفاده می کردند: یک 1 به معنی روشن و یک 0 به معنی خاموش.
در سال 1973 کمیسیون بین المللی الکتروتکنیک نشانه ای به گونه ای ترکیبی به شکل یک دایره شکسته با خطی در میان شکستگی را به عنوان نشانه حالت آماده باش انرژی یا Standby انتخاب کرد که تا کنون نیز این نشانه به همان معنی پابرجا باقی مانده است. اما موسسه مهندسان الکتریکی و الکترونیکی با اعلام مبهم بودن مفهوم این نشانه، مفهوم آن را به مفهوم ساده انرژی تغییر دادند.
 
بلوتوث
حتما داستان پادشاه دانمارکی ها را در قرن دهم میلادی شنیده اید. "هارالد بلاتند" به پادشاه دندان آبی شهرت داشت. وی علاقه فراوانی به میوه جنگلی "تمشک آبی" یا بلوبری داشت و تعدادی از دندانهایش برای همیشه آبی رنگ شدند. آنچه شاید ندانید این است که نشانه بلوتوث یا "دندان آبی" در واقع ترکیبی از دو حرف اول نام این پادشاه است. اولین نشانه بلوتوث از شکلی دندان مانند نیز برخوردار بود اما فعل و انفعالات نشانه ای اینجا پایان نگرفت. به دلیل اینکه "بلاتند" در متحد کردن اقوام متفرقی که اکنون در نروژ، سوئد و دانمارک ساکن هستند نقشی کلیدی به عهده داشته است، فناوری بلوتوث به گونه ای طراحی شده تا همکاری میان صنایعی از قبیل رایانه، تلفن همراه و اتوموبیل سازی را فراهم آورد.
 
USB
نماد تصویری USB مشابه عصای سه شاخه نپتون، خدای دریاها در افسانه های یونانی، طراحی شده است. طراحان نشانه USB به جای استفاده از یک مثلث در بالای هر یک از شاخه های این نشانه تصمیم گرفتند از یک مثلث، یک مربع و یک دایره استفاده کنند. این طرح با هدف نمایش دادن دستگاه های جانبی متعددی که می توانند با استفاده از این فناوری به رایانه وصل شوند، اجرا شده است.

پخش
با وجود اینکه کلیدهای پخش/مکث از ساکنان بومی صفحه کلید رایانه ها نیستند، در نهایت جای خود را در میان کلیدهای صفحه کلید رایانه ها، پخش کننده های چند رسانه ای و بسیاری دیگر از ابزارهایی که توانایی پخش فایلهای ویدیویی یا صوتی را دارند، باز کرد. متاسفانه تا کنون منشاء خاصی برای توضیح مثلثی که برای پخش و دو خط موازی که برای مکث در نظر گرفته شده یافته نشده است. این نشانه ها اولین بار در دهه 1960 بر روی کاستهای قرقره ای نمایان شدند. در برخی کلیدها این نشانه ها به صورت ترکیبی برای نمایش دادن کاربرد بازبینی فیلم یا جلو بردن سریع فیلم مورد استفاده قرار می گیرند. جهت این مثلث بر روی فیلمهای ویدئویی مسیر گردش کاست را نمایش می داد.

 

مکث pause
از زمانی که این نشانه دیده شده و مورد استفاده قرار گرفته بسیاری اعلام کرده اند این نشانه یادآور نمادی از اتصالی باز بر روی یک مدار الکترویکی است. برخی از آن به عنوان نشانه توقفی یاد می کنند که توده ای از میان آن خالی شده است. با این حال منشاء کلاسیکتری نیز برای توضیح این نشانه وجود دارد: در نت نویسی های موسیقی، این نشانه به معنی سکوت نمایش دهنده یک وقفه یا انتظار است.

خواب
حالت انتظار یا Standby رایانه افراد را گیج می کرد و از این رو تصمیم به تغییر نام آن گرفته شد و به منظور تشبیه آن به حالت خواب در انسان که طی آن مغز انسان نه روشن است و نه خاموش، نام خواب برای این کلید در نظر گرفته شد و نشانه آن نیز هلال باریک ماه انتخاب شد.

@
تنها نشانه این لیست که در مجموعه موزه هنرهای مدرن رتبه ای به خود اختصاص داده است نشانه @ است که به احتمال زیاد در واژه های مرتبط با شبکه و اینترنت ریشه دارد. این نشانه از نامهای متعددی برخوردار است از جمله حلزون در کشورهای ایتالیا و فرانسه، موش در چین و دم میمون در آلمان. در سال 1971 "ریموند تاملینسون" برنامه نویس شرکتی به نام "برنک و نیومن" تصمیم به قرار دادن نشانه ای میان آدرسهای شبکه گرفت تا کاربران را از ترمینالها جدا کند. پیش از این نیز در سال 1885 نشانه @ به مفهوم "در مقیاس" بر روی برخی از صفحه کلیدها مورد استفاده قرار می گرفت. حتی برخی معتقدند این نشانه در قرن ششم میلادی نیز وجود داشته و به عنوان نشانه ای برای سالهای پس از مرگ مسیح مورد استفاده قرار می گرفته است.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

همانطور که می دانید امروز در نارنجی به IBM تعلق دارد. شرکتی که از بنیان گذاران صنعت فن آوری اطلاعات محسوب می شود و به تازگی وارد ۱۰۱ سالگی شده است. شاید با نبودش کامپیوتر ها به خانه های ما راه پیدا نمی کردند و یا به این شکل نبودند.

 بد نیست در ادامه مطلب به فن آوری های پایه گذاری شده توسط IBM که بعضا در زندگی روزمره با آنها سر و کار داریم نگاهی بیاندازیم. با ما همراه باشید.

همانطور که می دانید امروز در نارنجی به IBM تعلق دارد. شرکتی که از بنیان گذاران صنعت فن آوری اطلاعات محسوب می شود و به تازگی وارد ۱۰۱ سالگی شده است. شاید با نبودش کامپیوتر ها به خانه های ما راه پیدا نمی کردند و یا به این شکل نبودند.

بد نیست در ادامه مطلب به فن آوری های پایه گذاری شده توسط IBM که بعضا در زندگی روزمره با آنها سر و کار داریم نگاهی بیاندازیم. با ما همراه باشید
 

۱- کامپیوتر های شخصی

1.jpg

‏IBM نقش پدر را در کامپیوترهای شخصی ایفا می کند. این IBM بود که به خانه های ما کامپیوترهای شخصی را آورد و با تمام قدرت انقلابی را در صنعت کامپیوترهای شخصی و ابر کامپیوتر ها رقم زد. این انقلاب بعد از ارائه IBM 5150 در سال ۱۹۸۱ به اوج خود رسید و بعد از آن مایکروسافت و اپل نیز به صنعت کامپیوترهای شخصی پیوستند تا جهش ایجاد شده توسط IBM را پیش ببرند.

 

۲- جراحی لیزیک

2.jpg

۳ دانشمند IBM به نامهای سموئل بلوم، راگاسوامی سرینیواسان و جیمز واین نمی دانستند با تکنولوژی لیزر ماورا بنفش که توسط IBM از یک شرکت دیگر خریداری شده بود چه کاری انجام دهند.

 

یکی از آنها برای روز عید شکرگزاری یک بوقلمون را به شرکت آورد و سپس به آن لیزر تاباند. آنها متوجه شدند که لیزر نقطه تحت تابش را بدون آسیب زدن به بافت اطراف آن تبخیر می کند. این بود سرآغاز ابداع جراحی لیزیک که بعدا در سال ۱۹۵۱ توسط FDA به تایید رسید.

 

۳- حافظه رم

3.jpg

رم حافظه ایست پرسرعت که نقش کلیدی را در کامپیوتر های ما ایفا می کند. در واقع تصور کامپیوتر ها بدون رم می تواند یک فاجعه باشد. رابرت دنارد در سال ۱۹۶۷ موفق به اختراع حافظه تصادفی دینامیک شد. این اختراع که با ترانزیستور ساخته شده بود در سال ۱۹۶۸ به ثبت رسید و تبدیل به استانداردی برای همه کامپیوترها شد.

 

۴-خرید اینترنتی

4.jpg

در سال ۱۹۹۴، ۲ مهندس این شرکت با نام های جان کینگ و جان نیلسن، اختراعی را به منظور سفارش اقلام بوسیله کاتالوگ های الکترونیکی به ثبت رساندند و سرآغاز رویای خرید اینترنتی را رقم زدند، شاید بدون این ۲ مهندس، آمازون هم تا این حد پیشرفته نبود.

 

۵- هارد درایو

5.jpg

با اینکه کم کم به پایان دوران دیسک های سخت می رسیم، ولی IBM بانی تمامی هارد درایو های کامپیوترهای شخصی طی ۳۰ سال گذشته است. تحقیقات ویلیام گودارد در دهه ۱۹۵۰ منجر به ساخت دستگاه ذخیره سازی مدل ۳۵۰ شد و این اولین استفاده از حافظه های مغناطیسی در کامپیوتر بود. در سال ۱۹۵۶ که این دستگاه به شکل یک کمد به ارتفاع تقریبی ۲ متر و طول ۱۵۰ سانتیمتر تولید شد. دستگاه با در اختیار داشتن ۵۰ صفحه مغناطیسی که ۱۲۰۰ دور در دقیقه می چرخیدند، می توانست ۵ میلیون حرف و یا عدد را در خود جای دهد.IBM توانست تا سال ۱۹۶۱ و پیش از پایان تولید این مدل، ۱۰۰۰ دستگاه را روانه بازار کند.

 

۶- فرود انسان بر سطح کره ماه

6.jpg

۴۰۰۰ کارمند IBM برای ساخت کامپیوتر و نرم افزار ناسا که قرار بود آپولو ۱۱ را به ماه بفرستد تلاش می کردند. آنها سیستمهایی برای هدایت راکت ها و مانیتورینگ همزمان ساختند. مهندسان موفق شدند تا ابر کامپیوترهایی را که به اندازه یک یخچال جا می گرفتند تا اندازه چمدان کوچک کنند.

 

مسئول پرواز آپولو ۱۱ میگفت که : بدون IBM و سیستم هایی که آنها مهیا کردند، ما نمی توانستیم بر روی کره ماه فرود بیاییم.

 

۷ و ۸ - بارکد و کارت مغناطیسی

7-8.jpg

بر طبق گفته مجله Popular Mechanics ، بارکد و کارتهای مغناطیسی را IBM طراحی و اختراع کرده است. ایده اولیه بارکد در اواخر دهه ۱۹۴۰ ایجاد شد ولی بدلیل عدم وجود تکنولوژی مناسب به منظور خواندن علامت ها، توسعه بارکد ها تا زمان ورود لیزر متوقف ماند. جورج لارر، مهندس IBM به همراه تیمش موفق شد تا اطلاعات چاپ شده را توسط لیزر بازخوانی کند و بارکد را در سال ۱۹۷۴ به جامعه مصرف کننده هدیه دهد.

 

کارتهای مغناطیسی همچون کارتهای بانکی، توسط جرمی اسویگل در اواخر دهه ۱۹۶۰ ابداع شد، که نمونه اولیه آن تکه مقوایی بود که بر رویش نوار مغناطیسی چسبیده بود. این تکنولوژی در سال ۱۹۷۰ وارد بازار شد و تبدیل به یک ابزار فراگیر گشت.

 

۹ - کنسول های بازی

9.jpg

تقریبا تمامی کنسول های بازی موجود در بازار با قلب تپنده IBM زنده اند. شرکت نینتندو از زمان تولید کنسول گیم کیوب از پردازنده های این شرکت استفاده می کند. حتی کنسول جدید نینتندو از نوع خاصی از پردازنده IBM بهره می گیرد که در ابر کامپیوتر واتسون از آن استفاده شده است.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نقش یک مدیرعامل در موفقیت یا عدم موفقیت یک شرکت بر کسی پوشیده نیست. مدیر عامل ها نفوذ خاصی روی شرکت و کارمندانش دارند. آن ها هدف را مشخص می کنند و کمپانی را به سوی آن رهبری می کنند. آن ها برای یک رهبری موفق به سوی یک هدف خوب، باید دائم آمار و ارقام را زیر نظر داشته باشند؛ منابع مالی و انسانی را کنترل کنند و مدیریت زمانی بی نقص داشته باشند. بعلاوه آن ها باید مانند یک مورخ، وقایع و نتایج را ثبت کنند و به خاطر بسپارند. ما هم در این مطلب می خواهیم به ده مدیر عاملی بپردازیم که تاریخ تکنولوژی آن ها را به خاطر خواهد سپرد. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با به یاد ماندنی ترین مدیران آی.تی آشنا شوید.


 

- جف بزوز: مدیر عامل آمازون از سال 1995:

 

1.jpg

 

جف بزوز را به خاطر خواهیم سپرد چون توانست بزرگترین فروشگاه آنلاین جهان را بنا کند. با تأسیس وب سایت آمازون، او توانست به مفهوم خرده فروشی آنلاین، مشروعیت بخشد. در سال2007، کمپانی او Kindle را معرفی کرد که توانست به طور گسترده ای در میان کتاب خوان های الکترونیکی محبوب شده و پرچم دار نسل جدیدی از کتاب خوان های الکترونیکی ارزان قیمت گردد.

 

- نولان بوشنل: مدیر عامل آتاری 1971 تا 1978

 

2.jpg

 

اگر چه بوشنل بازی های ویدئویی را اختراع نکرد، اما توانست تقاضای عمومی را برای این بازی ها به وجود آورد. او در سال 1971 توانست کمپانی افسانه ای آتاری را پایه گذاری کند. این کمپانی در سال 1976 به شرکت ارتباطات وارنر فروخته شد. هرچند بوشنل، فقط 7 سال بر آتاری حکم رانی کرد، اما در همین مدت این شرکت توانست به شدت رشد کند و تبدیل به بزرگترین کمپانی بازی های ویدئویی در جهان گردد. قبل از این که آقای بوشنل آتاری را ترک کند، این شرکت فروشی برابر 800 میلیون دلار داشت.

 

تحت نظارت او، آتاری توانست بازار خوبی برای کنسول های بازی خانگی درست کند. این شرکت همچنین یک سری موفق، از کنسول های خانگی Pong را هم معرفی نمود. آتاری 2600 هم از سایر محصولات معروف، در دوران بوشنل بود. اولین کامپیوتر خانگی آتاری هم در این دوران توسعه داده شد. جالب است بدانید که بوشنل در سال 1974، استیو جابز را برای کار در آتاری استخدام کرد.

 

- کِن اولسن:

 

3.jpg

 

او کسی بود که شرکت تجهیزات دیجیتال (DEC) را در 1957 بنیان گذارد و این شرکت را به سوی آینده ی روشنی رهبری نمود. این شرکت توانست سری کامپیوتر های PDP و VAX را ارائه کند. PDP-8 مدل شاخص این شرکت است که یک مینی کامپیوتر 12 بیتی بود. کامپیوتر های DEC توانستند صنعت میکرو کامپیوتر ها را هم تحت تاثیر قرار دهند.

 

البته اولسن، به خاطر جدال آمیز ترین صحبتش هم مشهور است. او در سال 1977 گفت هیچ دلیلی وجود ندارد که هر کس بخواهد یک کامپیوتر در خانه اش داشته باشد. البته او به خاطر همین سخنش، چند دهه ای تمسخر را تحمل کرد. البته او بعدا روشن کرد که او مفهوم کامپیوتر های دهه ی 50 را با آن شیوه ی کنترلی سخت در ذهن داشته است. به هر حال کِن اولسن، در یاد هایمان می ماند. حال چه مثبت و چه منفی!

 

- مایکل دل: مدیر عامل شرکت دل 1984-2004 و 2007 تا کنون

 

4.jpg

 

افراد کمی هستند که بتوانند مانند مایکل دل به یک هیولا در صنعت سخت افزار PC ها تبدیل شوند. او که بنیان گذار شرکت دل است، در سال 1992 و در 27 سالگی، به جوان ترین مدیر عاملی تبدیل شد که یکی از 500 کمپانی برتر آمریکا را اداره می کرد. در سال 2001، کمپانی دل توانست شرکت Compaq را هم سر نگون کرده و تبدیل به بزرگترین سازنده ی سخت افزار PC شود. پس ازآن، دارایی خالص مایکل دل به 14 میلیارد دلار رسید و او تبدیل به یکی از ثروتمند ترین مردان آمریکا شد. ممکن است تصدی آقای دل به عنوان مدیر عامل، تا ابد ادامه نیابد. اما نام او را هیچ وقت فراموش نخواهیم کرد.

 

- بیل گیتس: مدیر عامل مایکروسافت، 1975 تا 2000

 

5.jpg

 

بیل گیتس را همه ی ما می شناسیم. بنیان گذار کمپانی ای که در معرفی مفهوم نرم افزار های تجاری برای میکروکامپیوتر ها، پیشگام بود. در زمان گیتس، مایکروسافت توانست صنعت نرم افزار های PC را تحت سلطه ی خود بگیرد. مایکروسافت اولین قدم خود را با زبان برنامه نویسی بیسیک برداشت که در آن زمان تقریبا در هر جایی کاربرد داشت. سپس مایکروسافت MS-DOS را روی کامپیوتر های IBM پیاده کرد و در نهایت مایکروسافت با عرضه ویندوز موفقیت بسیار بزرگی به دست آورد. به طوری که هم اکنون هم ویندوز پر طرفدار ترین سیستم عامل جهان است.

 

موفقیت تجاری فوق العاده مایکروسافت در طی این دوران، باعث شد که بیل گیتس بین سال های 1995 تا 2009، لقب ثروتمند ترین مرد جهان را به خود اختصاص دهد.

 

- اندی گراو: مدیر عامل اینتل، 1987 تا 1998

 

6.jpg

 

گراو در اواخر دهه ی شصت و در اولین روز های شکل گیری اینتل، به این شرکت پیوست. سر انجام در سال 1979، او رئیس اینتل گردید و در سال 1987 فعالیت خود را به عنوان مدیر عامل آغاز کرد. در دوران او اینتل تبدیل به یکی از برجسته ترین کارخانه ها در تولید چیپ های حافظه و البته بزرگترین شرکت سازنده ی پردازنده، در جهان گردید. با این کار ها اینتل به شکل گیری مفهوم کامپیوتر شخصی هم کمک زیادی نمود.

 

- توماس واتسون:مدیر عامل IBM، 1924 تا 1956

 

7.jpg

 

واتسون IBM را به دنیای کامپیوتر های دیجیتال وارد کرد و موفق شد در دهه های 40 و 50، این شرکت را به معروف ترین سازنده ی کامپیوتر تبدیل کند. IBM در ابتدا با نام «شرکت محاسبات جدول بندی و ثبت» مشغول به کار شد. اما آقای واتسون بود که با تغییر نام این شرکت به International Business Machines، در سال 1924؛ نام IBM را بر آن نهاد.

 

واتسون به یک دلیل دیگر هم مشهور است. او در سال 1943 گفت: «فکر می کنم شاید بازار جهانی برای 5 کامپیوتر باشد» البته هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد او این سخن را گفته اما به هرحال این حرف، درست از آب درنیامد.

 

- مارک زوکربرگ: مدیر عامل فیس بوک، 2004 تا کنون

 

8.jpg

 

زوکربرگ کسی بود که وبسایت شبکه اجتماعی را به راه انداخت. فیس بوک با 600 میلیون کاربر، تمام نسل ها را به خود جلب کرده و یک سبک زندگی اجتماعی جدید را به وجود آورده است. موضع گیری های بحث بر انگیز او در مورد حریم خصوصی دیجیتال افراد، سطح آگاهی از این موضوع را در میان مردم افزایش داد. او همچنین تبدیل به سوژه ای برای فیلم شبکه اجتماعی شد. ثروت زوکربرگ در 26 سالگی، برابر با 6.9 میلیارد دلار است.

 

- گوردون مور: مدیر عامل اینتل، 1975 تا 1987

 

9.jpg

 

به عنوان مدیر عامل اینتل، مور توانست این شرکت را به سوی یکی از موفقیت آمیزترین و تاثیر گذارترین دوران هایش، هدایت کند. او کسی است که قانون مور را تنظیم کرد. قانونی که بیان می کند، تعداد ترانزیستور های روی یک چیپ با مساحت ثابت، هر دو سال، دوبرابر خواهد شد. برای بیش از 40 سال، نظریه او درست در آمده است. این قانونی است که تبدیل به مدل فعلی تجاری برای تولید کنندگان سخت افزار های کامپیوترشده است. هم اکنون با اطمینان بالایی می توانیم بگوییم که این قانون در سال های آتی هم باقی خواهد ماند. اگر هم باقی نماند، می توانیم انتظار 3 برابر شدن تعداد ترانزیستور ها را داشته باشیم!

 

- استیو جابز: مدیر عامل اپل، 1997 تا کنون – مدیر عامل پیکسار: 1986 تا 2006 – مدیر عامل نکست استپ: 1985 تا 1996

 

jobs-steve.jpg

 

استیو جابز به خاطر نو آوری ها و محبوبیت محصولاتش در بین مصرف کنندگان، مشهور شده است. دستاورد های مهم جابز عبارتند از: اپل II، مکینتاش، سیستم عاملی که مبتنی بر رابط کاربری گرافیکی بود، اولین انیمیشن کامپیوتری – آی مک، آیتیونز، مک او.اس ایکس، آیپاد، فروشگاه موزیک آیتیونز، آیفون، اپ استور و آیپد.

 

البته پیداست که استیو جابز به تنهایی تمام این محصولات را خلق نکرده است. اما به ساخت آن ها کمک شایانی کرده. استیو جابز به سبک مدیریتی غیر عادی و سخت گیرانه اش هم شهرت دارد. او برای مخفی ماندن محصولات اپل و فن بیان و پرزنت کردن محصولات، اهمیت بسیاری قائل است. او تا مدت های بسیار زیادی به یادمان خواهد ماند.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

لپ تاپ ها یک مزیت بزرگ نسبت به کامپیوترهای رومیزی دارند اونم قابل حمل بودنشون هست و در هر لحظه اطلاعات و نرم افزارهای کاربردی شما در دسترس شماست . با یک کارت wirelessشما می تونید در حین جابجایی مکانی نیز به اینترنت متصل باشید و ایمیل خود را چک کنید یا در اینترنت جستجو کنید . در عوض قیمت کامپیوترهای رومیزی به مراتب ارزانتر از لپ تاپ هاست . هرچند قیمت لپ تاپ ها هم علیرغم کاربردهای گوناگون ، رویه نزولی به خودش گرفته

 

در حالت کلی قبل از تصمیم در مورد انتخاب بین کامپیوتررومیزی و لپ تاپ باید ببینید قصد شما از داشتن یک کامپیوتر چیه ؟ در ادامه بعضی فاکتورها رو بیان میکنم .

 

 

وزن ، اندازه و قابلیت حمل

 

 

 

یک لپ تاپ معمولی وزنی بین ۲ تا ۳٫۵ کیلوگرم داره . این در حالیه که لپ تاپ های فوق سبک مثل مک بوک ایر (mac book air) وزنش حدود ۱٫۳ کیلوگرم هستش. سایز تصویر اغلب لپ تاپ ها بین ۸ تا ۱۰ اینچ هست که برای جستجو در اینترنت و چک کردن ایمیل خود مناسبه اما برای انجام بازی با گرافیک بالا و همچنین استفاده از فایل های مالتی مدیا خب مسلما کامپیوترهای رومیزی که صفحه نمایش بزرگتری نسبت به لپ تاپ ها دارند مناسب هستند.

 

اگر کامپیوتر رومیزی دارید پس حتما میز کامپیوتر هم دارید و این خود یک معضل در آپارتمانهای کوچک به شمار میره. وزن یک کامپیوتر رومیزی شامل مانیتور و کیبورد حدودا ۱۲ کیلو گرم هست که خب سنگینه .

 

قیمت و قابلیت اعتماد

 

همونطور که می دونید قیمت کامپیوتر رومیزی تقریبا نصف لپ تاپ است . این در حالیه که لپ تاپ ها به خاطر  قابل حمل بودنشون، بیشتر در معرض ضربه و برخورد قرار دارد همچنین به خاطر کم حجم بودنشون قطعات به صورت فشرده جاسازی شده اند و در صورت خرابی ، هزینه تعمیر آنها نیز زیاد می شود.

 

اتصال به دنیای مجازی

 

هم کامپیوترها و هم لپ تاپ ها به نحوی مشابه سیستم اتصال به دنیای مجازی رو با تکنولوژی های استاندارد مثل مودم های dial-up و مودم های DSL ، اترنت و شبکه های بیسیم(Wireless) ، پشتیبانی می کنند.به خاطر قابل حمل بودن لپ تاپ ، شما می تونید هر جاکه سیستم wireless آنتن داشته باشد به اینترنت وصل شوید.

 

سرقت

 

به دلیل کوچکی لپ تاپ و وزن کم آن ، همیشه در معرض سرقت یا زورگیری می باشد و شما میبایست آن را همواره کنار خود نگه دارید و یا از کیفهای گمراه کننده و ضد سرقت استفاده کنید.

 

نتیجه اینکه :

 

قیمت کمتر ، کاربردهای بیشتر ، عدم دسترسی دیگران به اطلاعات شما و قابلیت اعتماد بیشتر از مزیت های کامپیوترهای رومیزی است

 

اتصال wireless در نقاط مختلف ، قابل حمل بودن و وزن و حجم کم  از مزایای لپ تاپ هاست.

 

حال انتخاب با شماست.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دو سنگین وزن اینترنت در کارزار شبکه های اجتماعی رو در روی یکدیگر ایستاده اند. با رونمایی از سرویس گوگل پلاس (که ثبت نام در آن از دیروز برای همه دارندگان اکانت جمیل آزاد شده)، شرکت گوگل تصمیم گرفته تا غول دنیای شبکه های اجتماعی (فیس بوک) را به چالش بکشد و به رقیب قدر بالقوه ای برای آن تبدیل گردد. در بررسی ها هر کس از زاویه ای به موضوع می نگرد. برخی برنده را فیس بوک می دانند که تعداد کاربران آن هم اکنون از مرز ۷۵۰ میلیون نفر گذشته است. گروهی هم شانس را با گوگل یار می دانند زیرا علاوه بر مهندسان کارکشته، همین ابتدای کار تعداد بسیار زیادی کاربر بالقوه در سرویس های متنوع اش در اختیار دارد. در ادامه مطلب همراه ما باشید تا ببینیم در کارزار شبکه های اجتماعی، آینده از آن کیست؟

کاربران
گوگل از این نظر در سطح دنیا بی نظیر است. طبق آمار کام اسکور تعداد بازدیدکنندگان ماهانه گوگل در می از مرز یک میلیارد نفر گذشت و رکورد جدیدی را در تاریخ اینترنت به جا گذاشت. فیس بوک هم در این ماه کمی بیش از ۷۱۳میلیون نفر بازدید داشته است.

البته اگر مدت زمانی را که کاربر در سایت می گذراند، مبنای سنجش قرار دهیم، فیس بوک با عدد ۶ ساعت به ازای هر نفر در ماه، با سرعت سرسام آوری گوگل را با مدت زمان ۲۰ دقیقه به ازای هر نفر در ماه، پشت سر می گذارد. البته از نظر میزان رضایتمندی کاربران، گوگل با فاصله فراوانی بر روی سکویی بالاتر از فیس بوک ایستاده است.

مقایسه:
از نظر تعداد کاربران، گوگل هنوز حاکم بلامنازع اینترنت است. فیس بوک هم توانسته تعداد قابل توجهی از کاربران اینترنت را راضی کند که زمان نسبتا زیادی را به وقت گذرانی در سایت اش بپردازند. با این وجود میزان رضایتمندی کاربران فیس بوک در سطح پایین تری نسبت به گوگل قرار دارد.


گردش مالی
به این دلیل که گوگل یک شرکت عمومی است و باید هر فصل گزارشات مالی اش را منتشر کند، اطلاعات ما در این زمینه کاملا واضح و سر راست هستند. اما تا زمانی که فیس بوک به صورت خصوصی اداره می شود، درباره اطلاعات مالی آن نمی توان به صراحت قضاوت کرد. بر اساس گزارشی از وال استریت ژورنال ، گردش مالی سال گذشته فیس بوک بالغ بر ۱.۸۶ میلیارد دلار بوده و پیش بینی می شود که امسال به ۴ میلیارد دلار هم برسد. گوگل هم گردش مالی کلی سال گذشته اش را ۲۹.۳ میلیارد دلار اعلام کرده است.


chart-google-facebook-narenji-ir.png

 

eMarketer تخمین می زند که سال گذشته گوگل ۳۸.۵ درصد بازار تبلیغات آنلاین را در اختیار خود داشته، در حالی که سهم فیس بوک از این بازار تنها ۴.۶ درصد بوده است. پیش بینی می شود که امسال هم سهم فیس بوک به ۷ و سهم گوگل به ۴۰.۸ درصد برسد.

مقایسه:
از نظر گردش مالی گوگل به شکل قابل توجهی بزرگتر از فیس بوک است و همچنان در حال رشد است. اما فیس بوک با سرعت بیشتری توسعه می یابد.


کارمندان
با توجه به اینکه فیس بوک تا کنون آماری در این خصوص منتشر نکرده، استفاده از این معیار کمی سخت می شود. اما نیویورکر به تازگی تعداد کارکنان فیس بوک را ۲۵۰۰ نفر برآورد کرده است . این عدد تقریبا ۲ برابر تخمین سال ۲۰۱۰ است. گوگل اعلام کرده که ۲۴۴۰۰ کارمند در پایان ۲۰۱۰ و ۱۹۸۳۵ کارمند در پایان ۲۰۰۹ داشته است.

مقایسه:
همانند گردش مالی، تعداد کارمندان گوگل به شکل قابل توجهی بیشتر از فیس بوک است. اما به نظر می رسد که رشد فیس بوک در این زمینه هم بسیار چشمگیر تر از گوگل بوده.


نتیجه گیری
علاوه بر موارد ذکر شده، فاکتورهای فراوان دیگری در پیش بینی سرنوشت جی پلاس در برابر فیس بوک باید مدنظر قرار گیرند. گوگل به عنوان یک برند اینترنتی، از نظر میزان رضایت کاربران در موقعیت مناسبی قرار دارد، در حالی که فیس بوک در این زمینه با برخی مشکلات روبرو است. همچنین گوگل از نظر منابع و نیروی انسانی شرکت بزرگتر و قوی تری است، اما فیس بوک با سرعت رشد بالایی که دارد، می تواند انتخاب دلچسبی برای سرمایه گذاران باشد.

و برنده اصلی در این میان کیست؟ به گمانم کاربران شبکه های اجتماعی برنده اصلی این نزاع هستند. زیرا هر دو کمپانی عظیم گوگل و فیس بوک تلاش می کنند که محصولات شان را بهبود دهند و همچنین با امکانات بیشتر به جذب و حفظ مخاطبان شان بپردازند.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

دنیای امروزی کامپیوتر و ابزارهای محاسبه چیزی است که ۶۰ سال پیش حتی تصور آن هم محال می نمود. اما به گمانم همه این پیشرفت و خلاقیت مدیون ابزارها و نمونه هایی است که به جرات می توان گفت گذشته را تغییر داده اند. آیا ابزارهای الکترونیک و کامپیوترهای امروزی قادر به تغییر آینده و درک ما از تکنولوژی هستند؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است ابتدا غول هایی را بشناسیم که دانش کامپیوتر بر شانه های آنها ایستاده است تا به این مرتبه از پیشرفت برسد.
در ادامه مطلب به بررسی برخی از مهمترین تغییردهندگان تاریخ کامپیوتر از دیدگاه مجله تایم می پردازیم.

 
 
 
 

bh_computers_01.jpg

 

ENIAC ‫-‬ ۱۹۴۶
در ابتدای سخن باید به احترام اولین کامپیوتر جهان کلاه از سر بر داریم. هدف از تولید محاسبه کننده و جمع کننده عددی الکترونیکی (Electronic Numerical Integrator and Computer ‪-‬ ENIAC) در ابتدا، برای استفاده در جنگ جهانی دوم بود. اما ساخت این ابزار یک سال بعد از جنگ جهانی دوم به اتمام رسید. آن را در دانشگاه پنسیلوانیا نصب کردند. مجموعه بزرگی متشکل از ۴۰ جعبه ۲.۴ متری با ۱۸۰۰۰ لامپ، قرار بود مسیر حرکت موشک های بالستیک را محاسبه کند.



bh_computers_02.jpg

 

SAGE ‫-‬ ۱۹۵۴
SAGE، سیستم غول پیکر کامپیوتری شده دفاع هوایی بود، که به نیروی هوایی آمریکا کمک می کرد تا به صورت لحظه ای به کنترل و سنجش اطلاعات راداری بپردازد. این سیستم مجهز به تکنولوژی های پیشرفته ای چون صفحه نمایش گرافیکی بود! این ماشین ۳۰۰ تنی یک طبقه کامل از یک ساختمان را اشغال می کرد.



bh_computers_03.jpg

 

NEAC 2203 ‫-‬ ۱۹۶۰
این کامپیوتر که توسط کمپانی نیپون الکترونیک (NEC) تولید شده، یکی از اولین کامپیوترهای ترانزیستوری ژاپنی است. این ماشین برای برنامه های تجاری، علمی و مهندسی مورد استفاده قرار می گرفت.



bh_computers_04.jpg

 

IMB System/360 ‫-‬ ۱۹۶۴
سیستم-۳۶۰ IBM اولین mainframe بود که دامنه بزرگی از برنامه ها (کارهای کوچک تا گسترده و فعالیت تجاری تا علمی) را پوشش می داد. کاربران می توانستند بدون نیاز به آپدیت پردردسر نرم افزار سیستم، تنظیمات مورد نظرشان را اعمال کنند. مدل های پیشرفته تر System‪/‬360 در ناسا برای ماموریت های آپولو و سیستم های کنترل ترافیک هوایی استفاده می شدند.



bh_computers_05.jpg

 

CDC 6600 ‫-‬ ۱۹۶۴
در یک بازه زمانی، ۶۶۰۰ سریعترین ماشین دنیا برای کنترل اطلاعات تجاری بود. این دستگاه توسط معمار بنام کامپیوتر، سیمور کری طراحی شد. این کامپیوتر توانست تا سال ۱۹۶۹ بر تخت سریعترین کامپیوتر جهان حکمرانی کند. تا اینکه سیمور کری سوپر کامپیوتر بعدی اش را ساخت.



bh_computers_06.jpg

 

DEC PDP-8 ‫-‬ ۱۹۶۵
PDP-8 اولین نمونه موفق تجاری مینی کامپیوترها بود‫.‬ این دستگاه توسط کارخانجات تجهیزات دیجیتال یا DEC ساخته شد‫.‬ این ماشین بیشتر از هر کامپیوتری تا آن زمان ‫(‬یعنی بیش از ۵۰ هزار دستگاه‫)‬ فروش داشت‫.‬ سالها قبل از آنکه اپل و گنو-لینوکس جایگزین هایی برای حکمرانی آی بی ام-‬مایکروسافت ارائه کنند، دی ای سی ویژن خودش را ارائه کرده و جا انداخته بود‫.‬ این شرکت کاربرانش را تشویق می کرد تا خودشان آموزش ببینند و بخشی از انقلاب صنعت رایانه باشند‫.‬



bh_computers_07.jpg

 

Interface Message Processor ‫-‬ ۱۹۶۹
یکی از مولودهای دوران جنگ سرد است، هنگامی که دولت امریکا به دنبال کشف راهی بود تا شبکه کامپیوترهای اش را حتی بعد از انفجار هسته ای و حمله دشمنان، روشن و کارآمد نگه دارد. IMP نمونه خوبی از اولین نسل دروازه های اطلاعاتی (gateway) بود، چیزی که امروزه آنها را به نام روترها می شناسیم. این کامپیوتر نقش اساسی در توسعه شبکه آرپانت (جد اینترنت امروزی) بر عهده داشت.



bh_computers_08.jpg

 

Kenbak-1 ‫-‬ ۱۹۷۱
اغلب به عنوان اولین کامپیوتر شخصی (Personal Computer ‪-‬ PC) دنیا مطرح می شود. کنباک در حقیقت به عنوان یک وسیله آموزشی با کاربری آسان طراحی شده بود. اما با فروش بسیار پایینش یک شکست تجاری تمام عیار بود. بدلیل نداشتن میکروپروسسور یا ریزپردازنده این کامپیوتر تنها قدرت محاسبه ۲۵۶ بایت اطلاعات را داشت و خروجی آن هم تنها مجموعه ای از نورهای چشمک زن بودند.



bh_computers_09.jpg

 

Cray-1 ‫-‬ ۱۹۷۶
cray-1 در زمان عرضه اش، سریعترین ماشین محاسبه گر دنیا بود‫.‬ علی رغم قیمت نجومی ۵ تا ۱۰ میلیون دلاری اش، فروش خوبی را هم تجربه کرد‫.‬ این دستگاه یکی از ده ها ماشین تولید شده توسط معمار بنام کامپیوتر، سیمور کری بود‫.‬ کسی که عمرش را صرف خلق سوپرکامپیوترها کرد‫.‬ ماشین هایی که در ظرفیت پردازش و سرعت محاسبه سرآمد دوران خود بودند‫.‬



bh_computers_10.jpg

 

Apple I ‫-‬ ۱۹۷۶
این کامپیوتر اولین مخلوق Steve Wozniak است که کیت آن توسط خود وی تولید شده بود. اپل ۱ ابتدا توسط رؤسای استیو در هیولت پاکارد (HP) رد شد. اما وزنیاک مصمم تر از قبل، با کمک دوستش استیو جابز، تصمیم گرفتند که ۵۰ مدل اولیه این دستگاه را به Byte Shop در کالیفرنیا بفروشند. قیمت تجاری پیشنهادی آنها ۶۶۶ دلار بود. علی رغم فروش پایین، این کامپیوتر راه را برای موفقیت بزرگ این دو نفر هموار کرد: Apple II



bh_computers_11.jpg

 

IBM Personal Computer ‫-‬ ۱۹۸۱
امکاناتی همچون صفحه کلید مستقل، پرینتر، مانیتور و طراحی یکدست و چشم نواز چیزهایی بود که به پی سی IBM کمک می کرد تا کامپیوتر شخصی را از گاراژ خوره های کامپیوتر و ساختمان شرکت های بزرگ، به زندگی روزمره شرکت ها و مردم عادی بیاورد.این ماشین موفقیت بیش از حد بزرگی بود که نامش تبدیل به لوگو و تابلوی محاسبات شخصی شد و تا سالهای زیادی آی بی ام دیگر کارخانجات را برای ساخت مدل های مختلف دسکتاپ رهبری و راهنمایی می کرد.



bh_computers_12.jpg

 

Osborne 1 Portable Computer ‫-‬ ۱۹۸۱
Osborne اولین کامپیوتر قابل حمل تجاری بود که حدود ۱۰.۸ کیلوگرم وزن و کمتر از ۲۰۰۰ دلار قیمت داشت‫.‬ این لپ تاپ سنگین وزن به دلیل قیمت مناسب و تعداد فراوان نرم افزارهایی که همراه آن ارائه می شد، محبوبیت فراوانی یافت‫.‬



bh_computers_14.jpg

 

Hewlett-Packard 150 ‫-‬ ۱۹۸۳
این اولین نمونه از تکنولوژی بود که امروزه به صورت گسترده مورد استفاده قرار گرفته. اچ پی ۱۵۰ اولین کامپیوتری بود که به صورت تجاری با صفحه لمسی ارائه شد. یک صفحه ۹ اینچ که توسط گیرنده و فرستنده های مادون قرمز پوشیده شده بود، تا محل انگشت کاربر را شناسایی و به دستگاه مخابره کنند.



bh_computers_15.jpg

 

Deep Blue ‫-‬ ۱۹۹۷
پروژه دیپ بلو از اواخر دهه ۱۹۸۰ در IBM شروع شد. هدف از این پروژه استفاده از پردازش موازی برای حل مسائل سخت بود، که به خوبی هم از پس آن بر آمد. برای مثال این سوپرکامپیوتر توانست بهترین شطرنج باز دنیا، گری کاسپاروف را پس از ۶ دست بازی شکست دهد.



bh_computers_17.jpg

 

iPhone ‫-‬ ۲۰۰۷
ابزار دستی کوچکی که در سال ۲۰۰۷ توسط استیو جابز، مدیرعامل اپل معرفی شد، نه تنها دسترسی به اینترنت، تلفن موبایل، دوربین و مدیا پلیر را در یک جا جمع کرد، بلکه گستره بسیار متنوعی از برنامه ها یا apps را هم پشتیبانی می کرد. این گستره می توانست شامل هر چیزی از دستور پخت غذا، تا نقشه آسمان شب و بازی باشد.



bh_computers_18.jpg

 

iPad ‫-‬ ۲۰۱۰
و سرانجام تبلت کاربردی شد. اپل آن را iPad نامید. تنها نیم اینچ قطر و ۶۸۰ گرم وزن داشت. با صفحه ۹.۷ اینچی عرضه شده بود. این ابزار ۱۰ ساعت عمر باتری دارد، تعداد بسیار زیادی اپلیکیشن و بازی را اجرا می کند و می توانید روزنامه های آنلاین را روی آن بخوانید.


به نظر شما در آینده، کدام ابزارها به این لیست اضافه خواهند شد؟ دیگر شاهد چه محصولات تحول آفرینی در تکنولوژی خواهیم بود؟


نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

می توانید تصور کنید قبل از اینترنت دنیا به چه شکل بوده است؟ با همگانی شدن کامپیوتر و اینترنت، امروزه نوشتن نامه با قلم، صف ایستادن در بانک و انجام امور اینچنینی خنده دار به نظر می رسد. ما در این مقاله قصد نداریم وب سایت های اینترنتی ارزشمند و کاربردی را معرفی کنیم، البته وب سایت هایی که در ادامه معرفی می شوند دارای طراحی غیر حرفه ای نیستند و مطمئنا با مشاهده آنها متعجب خواهید شد.

معرفی ۱۰ سایت جالب در دنیای اینترنت
(جهت دسترسی به سایت های معرفی شده، بر روی عنوان یا تصویر مربوط به هر سایت کلیک کنید)
 
 
 
 
 
۱ شتری بنویسید!
 
 
 
 
 
 
این وب سایت ساده، متن وارد شده را با حالت های مختلف شتر نمایش می دهد. هر چه دوست دارید را در جعبه متن تایپ نمایید و نتیجه بامزه را مشاهده کنید. اگر قرار است خبر بدی را به کسی بدهید شاید بهتر باشد از این فونت استفاده کنید! بعنوان مثال: I’m not in love with you
 
 
 
 
 
۲ دقیقه آرامش مطلق : به صدای موج های دریا گوش کنید و استراحت نمایید
 
 
 
 
 
 
به مدت دو دقیقه دست به ماوس و کیبرد خود نزنید. اگر دست به ماوس و کیبرد بزنید دو دقیقه از نو شروع می شود. پس برای ۱۲۰ ثانیه استراحت کنید و از صدای موج های دریا لذت ببرید.
 
 
 
 
 
۳ اینترنت را وارونه مرور کنید !
 
 
 
 "DeleAria Group www.delearia.com"
 
 
 
این وب سایت، سایت ها را بصورت در حال چرخش نمایش می دهد، حتی زمانی که وب سایت مورد نظر شما در حال چرخش است می توانید در جعبه های متن، تایپ کنید. در کادر جستجو عبارت مورد نظر خود را وارد کنید و سپس بر روی یکی از لینک ها کلیک کنید هر سایتی که باز می شود بصورت ساعتگرد شروع به چرخش می کند.
 
 
 
 
 
۴ بیست سوالی
 
 
 
 
 
 
وقتی بچه بودید، حتما ۲۰ سوالی بازی کرده اید. شما می بایست در مورد یک شخص و یا یک مکان خاص سوال می پرسیدید تا به جواب برسید و دوست تان هم با بله و خیر، سعی به هدایتان به سوی پاسخ داشت. حالا می توانید ۲۰ سئوالی را با کامپیوتر بازی کنید. به هیچ وجه به کارکترهای فیلم و سریال و بازی فکر نکنید، تمام سعی خود را بکار گیرید تا به سئوالات پاسخ دهید، مطمئن هستیم که جا خواهید خورد.
 
 
 
۵ کلکسیونی کامل از طرح های نقاشی شده (Graffiti)
 
 
 
 
 
 
اگر به Graffiti یا طرح های نقاشی شده برروی دیوارها علاقه دارید کلکسیونی کامل از آنها را می توانید در این سایت مشاهده کنید. انیمیشن های موجود در بخش ویدیو سایت را از دست ندهید.
 
 
 
 
 
۶ تصویری ۳۶۰ درجه با ۷۰ میلیارد پیکسل !
 
 
 
 "DeleAria Group www.delearia.com"
 
 
 
این عکس ۳۶۰ درجه ۷۰ میلیارد پیکسلی، توسط ۳۶۰world.eu از بوداپست پایتخت مجارستان و با حمایت شرکت های مایکروسافت، سونی و اپسون گرفته شده است. وضوح این عکس آنقدر بالاست که تا پنجره خانه ها می توانید نزدیک شوید. تصاویر ۳۶۰ درجه دیگری نیز در پایین صفحه وجود دارد که در صورت تمایل می توانید مشاهده کنید.
 
 
 
 
 
۷ وب سایت جالب یک شرکت بیمه اتومبیل
 
 
 
 "DeleAria Group www.delearia.com"
 
 
 
هیچ کسی نمی تواند فکرش را بکند که یک سایت بیمه اتومبیل می تواند اینهمه جذاب باشد! در این شبیه ساز چشمگیر و خیره کننده، تصادف های وحشناک شبیه سازی شده اند، حتما ببنید.
 
 
 
 
 
۸ یک بازی به نام Dino Run
 
 
 
 
 
 
یکی از بازی های دویدن / پریدن، Dino Run قابلیت های بیشتری نسبت به Canabalt دارد و در طی بازی موسیقی زیبایی نیز پخش می شود. چشم هایتان را باز کنید تا تمام تخم مرغ های مخفی را جمع کنید.
 
 
 
 
 
۹ بهشت فراموشکاران
 
 
 
 "DeleAria Group www.delearia.com"
 
 
 
راه های مختلفی برای یادآوری و یا بخاطر آوردن موضوع خاص وجود دارد، مثلا می توان از یک برنامه در تلفن همراه، یا یک روبان دور انگشت و یا نوشتن یک یاداشت کوچک و قرار دادن آن در کیف پول برای به خاطر آوردن یک موضوع بخصوص استفاده کرد. اما سایت Memorari از شما زمان دقیق یک رویداد خاص را می پرسد و از طریق ارسال پیغام در مسنجر، ارسال نامه به ایمیل و یا از طریق تلفن همراه شما را مطلع می کند.
 
 
 
 
 
۱۰ از هوای بارانی مطلع شوید و با خود چتر ببرید !
 
 
 
 
 
 
این سایت شما را از هوای بارانی مطلع می کند و به شما اطلاع می دهد که باید با خودتان چتر ببرید یا خیر! تنها کافی است شهر محل زندگی خود را در آن وارد کنید و مشخص کنید که اطلاع رسانی در چه ساعتی از روز باید انجام شود و در نهایت هم انتخاب می کنید که از طریق ارسال ایمیل و یا SMS شما را از بارانی بودن هوا مطلع کند.
نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

همانطور که می دانید ،به تازه گی اطلاعات بیشتری از ویندوز بعدی منتشر شد و بالاخره نسخه پیش نمایش آن برای دانلود در دسترس توسعه دهندگان قرار گرفت. خیلی ها نگران میانبر های کیبرد بودند که شاید از بین بروند. اما این طور نشد و این میانبر ها سرجایشان باقی ماندند. دهمین نسخه اینترنت اکسپلورر هم قابلیت سویچ کردن بین اینترفیس مترو (مانند ویندوز فون 7) و اینترفیس قدیمی ویندوز را به راحتی به کاربر می دهد. پس مطابق میل خود می توانید از هر اینترفیسی که دوست داشتید استفاده کنید. این ها که کافی نیست. هست؟ در ادامه مطلب با ما باشید تا لیستی از مهمترین امکانات ویندوز 8 را مشاهده نمایید.

 
 

 

تمام اپلیکیشن های ویندوز 7، به راحتی روی ویندوز بعدی اجرا خواهند شد.  

 

اطلاعات مربوط به آپدیت های امنیتی از این پس در پایین راست «صفحه ورود کاربر» قرار خواهند گرفت.  
تسک منیجر جدید ویندوز اپلیکیشن ها را در زمان اکتیو نبودن، به حالت تعلیق در می آورد. (مصرف رم کمتر)  
قابلیتی Reset and Refresh PC کل سیستم را پاک سازی کرده و آن را به حالت اولیه اش باز می گرداند.  
 
نرم افزار مجازی سازی HyperV به طور پیشفرض روی ویندوز نصب خواهد بود.  
پشتیبانی از چند مانیتور و قابلیت جدید استفاده از یک پس زمینه برای چند مانیتور. همچنین قابلیت اختصاصی کردن تسک بار برای هر مانیتور!  
پشتیبانی از قابلیت چند لمسی برای اینترنت اکسپلورر 10  
بهبود قابلیت ذره بین برای دسکتاپ  
قابلیت استفاده از کیبرد جدا (تایپ کردن با شست)  
فضای ذخیره سازی آنلاین اسکای درایو، با تمام اپلیکیشن های تحت کلود یکپارچه می شود.  
نرم افزار های ایمیل، تصاویر، تقویم و مخاطبان (People) با حساب کاربری ویندوز لایو عرضه شده و از مترو پشتیبانی می کنند.  
تنظیمات مختلف در سراسر سیستم عامل در دسترس خواهند بود.  
کاربران نسخه پیش نمایش ویندوز هم آپدیت های جدید را دریافت خاهند کرد.  
حتی کامپیوتری با نسل اول پردازنده های اتم و 1 گیگابایت رم هم قادر به اجرا کردن ویندوز 8 می باشد.  
در رابط کاربری، تمام اجزا به خوبی با پوشش مترو هماهنگ شده اند. مایکروسافت رابط مترو را به عنوان یک جزء هسته ای این سیستم عامل به کار برده است.  
 
هم اپلیکیشن های تحت مترو و هم اپلیکیشن های کلاسیک ویندوز، در اپ استور مایکروسافت به فروش خواهند رسید.  
دستگاه های مجهز به ویندوز هشت به NFC هم مجهز شده اند. آن ها را به هم بزنید تا اطلاعات را به سادگی دریافت یا ارسال کنید.  
می توانید پسورد خود را مانند تلفن های اندرویدی با یک امضای لمسی وارد کنید.  
اپلیکیشن ها می توانند با یک دیگر ارتباط برقرار کرده و هم را درک کنند! البته اگر برای این کار نوشته شده باشند.  
 
نرم افزار آنتی ویروس داخلی هم در ویندوز 8 قرار خواهد گرفت.  
نسخه ویندوز 8 برای تبلت ها مجزا از نسخه دسکتاپ نیست.  
هنوز معلوم نیست چند ویرایش مختلف (مانند خانگی، حرفه ای و ...) از ویندوز هشت عرضه خواهند شد.  
دستگاه های مبتنی بر ARM هم همگی پشتیبانی می شوند. البته نه در نسخه پیش نمایشی که برای دانلود آماده شده است.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

به پایان سال ۲۰۱۱ نزدیک می شویم و زمان اش رسیده تا گجت های برتر سال را انتخاب کنیم. مجله تایم هر سال و در ماه دسامبر ده گجت منتخب سال را معرفی می کند. به نظر شما برنده های امسال چه محصولاتی بوده اند؟ کافی است به ادامه مطلب مراجعه کنید تا با ۱۰ گجت برتر امسال آشنا شوید.




۱- آی پد 2 از اپل

ipad2_alt.jpg

باریک تر، سبک تر و قوی از مدل قبل. آی پد 2 امسال به راحتی مقام خودش را به عنوان سلطان تبلت ها حفظ کرد. با وجود ورود رقیب های اندرویدی در سایزها، امکانات و قیمت های مختلف، این تبلت همچنان بهترین گزینه ممکن به حساب می آید و احتمالا هنوز دارای بهترین رابط کاربری و اپلیکیشن ها است. بنابراین رتبه برترین گجت سال به آی پد 2 می رسد.


۲- گلکسی نکسوس از سامسونگ

nexus_alt.jpg

در رقابت میان اندروید و آیفون، تلفن گلکسی نکسوس نقش ویژه ای داشته است. با نمایشگری 4.65 اینچی دارای کمی انحنی و رزولوشن 720p و شبکه پر سرعت 4G LTE به همراه NFC و کیف پول الکترونیک گوگل و آخرین نسخه از سیستم عامل گوگل، تمام این امکانات، گلکسی نکسوس را در رتبه دوم برترین گجت های سال قرار می دهد.


۳- کیندل فایر از آمازون

kindlefire_alt2.jpg

با تبلت ۱۹۹ دلاری آمازون ضربه محکمی به دیگر رقیب ها در قیمت ها وارد آمد. این تبلت برای خواندن کتاب، دیدن فیلم و موسیقی بهینه سازی شده و می توانید روی آن اپلیکیشن هم نصب کنید. امکان ذخیره ابری اطلاعات و دانلود فوری آنها هم چیزی است که رتبه سوم این لیست را به این محصول داده است.


۴- آیفون 4S

iphone4s_alt2.jpg

آیفون جدید اپل طراحی جدیدی نداشت و مشتریان را شگفت زده نکرد. اما به کاری که آیفون های قبلی انجام می دادند ادامه داد: فروش بسیار بالا. فروش آیفون جدید حتی با وجود اینکه بسیاری از کاربران را ناامید کرد اما بالاتر از نسخه های قبلی هم بود. دوربین این محصول هم یکی از بهترین چیزهایی هست که هم اکنون می توان روی تلفن های همراه پیدا کرد. منشی صوتی سیری هم کمک کرد تا آیفون 4S رتبه چهارم را از آن خود کند.


۵ - نیتندو 3DS

3ds_alt.jpg

امسال شرکت نیتندو امکان بازی های سه بعدی را بدون نیاز به عینک مخصوص در اختیار عموم گذاشت. دوربین های به کار رفته در این کنسول بازی پرتابل، قابلیت های جدیدی را در اختیار کاربر قرار می داد و امکان تصویر برداری سه بعدی هم جزو امکانات جذاب به شمار می رفت. تماس مستقیم و راحت این کنسول ها با یکدیگر هم عامل مهم دیگری برای انتخاب این کنسول در این لیست بوده است.


۶- لپ تاپ سری S از سونی

sonysseries_alt.jpg

لپ تاپ ۱۳ اینچی سری S از سونی نماینده یک خرید مناسب در کامپیوترهای میانه بازار است. قیمت از کمتر از ۱۰۰۰ دلار برای این کامپیوتر با رزولوشن ۱۶۰۰ در ۹۰۰ پیکسلی آغاز می شود و داشتن امکاناتی مانند دی وی دی رایتر، کارت گرافیک قدرتمند، وزن سبک، طراحی و جنس بدنه عالی یک ترکیب خوب از قیمت و امکانات را در اختیار شما قرار می دهد.


۷ - Roku 2 از شرکت روکو

roku2xs_alt.jpg

این گجتی است که در زیر تلویزیون شما قرار می گیرد و کار اش استریم ویدیو با کیفیت اچ دی از سرویس های مشهوری مانند Netflix ، Hulu Plus ، آمازون ، HBO و… است. نسخه جدید این جعبه جادویی با قیمت ۹۹ دلاری اش به شما یک کنترل از راه دور دوست داشتنی هم می دهد که با آن می توانید علاوه بر دیدن برنامه های تلویزیونی محبوب تان، بازی هم بکنید. مثلا بازی پرندگان خشمگین روی این گجت وجود دارد و تصورش را بکنید روی یک تلویزیون ۴۰ اینچی بازی کردن اش چه لذتی دارد.


۸ - مک بوک ایر ۱۳ اینچی

macbookair_alt.jpg

امسال شرکت اپل امکانات جالبی به مک بوک ایر ۱۳ اینچی اش اضافه کرد تا افراد زیادی در دام عشق آن گرفتار شوند. پردازشگر جدید به همراه نور پس زمینه برای کیبرد و اس اس دی جدید، سبب شد که لپ تاپ فوق باریک اپل هم از نظر کارایی بسیار قدرتمند باشد و هم از جهت طول عمر باطری عالی عمل کند. به همین خاطر رتبه هشتم لیست تایم از آن این محصول شده است.


۹- نمایشگر سه بعدی سونی برای پلی استیشن

sony3d_alt.jpg

نمایشگر ۲۴ اینچی سونی، یک ورود عالی به دنیای بازی های سه بعدی به حساب می آید. با قیمت نسبتا معقول ۵۰۰ دلاری نه تنها با کنسول پلی استیشن کار می کند، بلکه با دیگر منبع های تصاویر سه بعدی مانند کامپیوترها هم کار می کند. اما جالب ترین امکان این نمایشگر SimulView است که به دو بازیکن اجازه می دهد هر کدام از زاویه خودشان تصویر خودشان را ببینند.


۱۰- موتورولا Atrix 4G

atrix_alt.jpg

شاید این تلفن همراه به همراه آن داک همراه اش به اندازه کافی سخت افزار به همراه نداشته باشد و قیمت اش هم گران به حساب بیاید. اما این ترکیب نگاه خوبی از آینده به ما می دهد. این تلفن به عنوان یک موبایل هوشمند در جیب شما عمل می کند. و در عین حال می تواند روی یک داک ۳۰۰ دلاری قرار بگیرد و کار یک لپ تاپ را برایتان انجام بدهد. این یک نگاه اولیه از چیزی است که در حال رخ دادن است: تلفن ها در حال تبدیل شدن به کامپیوترهای اصلی ما هستند.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 10 11 12 13 14 ... 18 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , alimohades.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com