TECH SHOW



  اپل قدمی بزرگ برای دیجتالی تر شدن کتاب های درسی انجام دارد.اگر تا به حال از خواندن کتاب های درسی کاغذی متنفر بوده اید ، شاید خواندن کتاب با آیپد بتواند نظر شما را جلب کند. اپل امروز از iBooks 2 پرده برداری کرد؛ اپلیکیشنی در آن می توانید کتاب ها و مباحث درسی خود را به صورت متفاوت و جذابی دنبال کنید.
اپل می گوید: کاربران قادر خواهند بود، کتاب های درسی را در سراسر صفحه نمایش بازکنند و از قابلیت نمایشش فیلم هم برخوردار باشند.مثل اینکه اپل یه تکنولوژی سه بعدی هم توجه دارد چرا که این شرکت می گوید بچه ها قادر خواهند بود تصاویر سه بعدی را ببینند و با چرخش آن ها احساس بهتری داشته باشند ، مثلا با دیدن ساختار سه بعدی DNA به طور کامل آن را درک کنند.
همان طور که در کتاب های درسی سنتی دانش آموزان به راحتی می توانستند کتاب را علامت گذاری کنند؛ اپل نشان داد که چطور دانش آموزیان می توانند متن ها را برجسته یا اضفه کنند و یا یک یاداشت بگذارند.همچنین دانش آموزان یاداشت هایی را که برداشته اند می توانند در قلب کارتی ۵ اینچی قرار داده و با دوستان خود تعامل کنند.
اپل امشب میزبان بزرگترین شرکت های سازنده کتاب های درسی بود ، شرکت هایی مانند پیرسون،ام سی گراو ، و میفلین. بنابراین در حال حاضر این شرکت ها مسئول ۹۰ درصد از تمام کتاب های درسی در ایالات متحده هستند.
بنا به گفته ی اپل اپلیکیشن iBooks را می توانید به صورت رایگان از فروشگاه App دانلود کنید. کتاب های درسی را هم هرکدام را می توانید باقیمت ۱۴٫۹۹ دلار خریداری کنید.
کتاب های درسی علوم ، ریاضیت و سایر رشته ها در حال حاضر در iBooks موجود است.
نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


در طول چند دهه فعالیت استیوجابز در دنیای فناوری رایانه‌ای با همه ایده‌های خلاقانه‌اش، تعدادی محصول را معرفی کرد که با اقبال عمومی روبرو نشد.



استیوجابز که به گفته بزرگان دنیای رایانه به عنوان مردی به داشتن ایده‌های ناب و خلاقانه شهرت داشت، در طول سال‌های فعالیتش محصولاتی را طراحی و معرفی کرد که علاوه بر این‌که نتوانستند محبوبیتی کسب کنند، تولید آن‌ها با شکست روبرو شد. از نظر کارشناسان تولید 7 محصول توسط استیو جابز بزرگ‌ترین اشتباهات حرفه‌ای وی به شمار می‌روند.

رایانه اپل 3



این رایانه که با کاربرد تجاری و به عنوان جانشین اپل 2 معرفی شد، به علت مشکلات فراوان از جمله گرم شدن، نتوانست موفقیت چندانی در بازار به دست آورد.


لیزا



این محصول به عنوان یک رایانه قدرتمند خانگی با یک کارت گرافیکی عرضه شد اما حضور پررنگ رایانه‌های مکینتاش که قیمت کمتری هم داشتند باعث شد تا توجه خریداران به لیزا جلب نشود. علت نامگذاری این مدل به خاطر تولد لیزا دختر استیو جابز بود.


نکس کامپیوتر (NeXT computer)



این محصول توسط شرکت نکس استیوجابز بعد از خروج موقتی وی از اپل ساخته شد و به علت قیمت بالا هیچگاه موفقیتی را کسب نکرد.


پاک ماوس (Puck Mouse)



این ماوس همراه با رایانه‌های آی‌مک (iMac) در سال 1998 معرفی شد. طراحی آن که بیشتر شبیه توپ هاکی بود استفاده از آن را خیلی مشکل می‌کرد.


رایانه کیوب (Cube)



بعد از معرفی این محصول مکعبی شکل، به علت قیمت بسیار بالای آن و شکل ظاهری نه چندان جذاب به سرعت فراموش شد و فروش خوبی نداشت.


تلفن آی‌تیونز (iTunes phone ROKR)



این تلفن که با همکاری موتورولا طراحی شد دارای نرم افزار آی‌تیونز برای پخش موسیقی بود. سرعت بسیار پایین آن برای بارگذاری ترانه‌ها نسبت به آی‌‌پاد باعث شد تا نتواند با آ‌ی‌پادها رقابت کند.


اپل تی‌وی (Apple TV)



این دستگاه برای دریافت تصاویر به تلویزیون و رایانه‌های مک (Mac) متصل می‌شود. کارشناسان عقیده داشتند علاوه بر این که این دستگاه فاقد تیونر است، در باز کردن تصاویر فیلم‌ها با مشکل روبرو می‌شود.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀




اگر کاربر ویندوز هستید و هنوز از آفیس 2007 و یا حتی نسخه های قدیمی تر استفاده می کنید وقت اش رسیده که به فکر استفاده از آفیس 2010 باشید. چرا که مایکروسافت در حال آماده شدن برای ارایه آفیس 2013 است.

مایکروسافت نسخه پیش نمایش اولیه ای از مجموعه آفیس 15 را ارایه کرده و اعلام نموده که تابستان امسال نسخه بتای این مجموعه را ارایه خواهد کرد. این شرکت احتمالا قصد دارد نسخه نهایی آفیس جدید را در سال 2013 وارد بازار کند.

نکته مهم در مورد آفیس جدید این است که رابط کاربری آن برای ویندوز 8 و مترو طراحی شده و روی تبلت ها نیز اجرا خواهد شد. حتی تبلت هایی که از پردازشگرهای ARM استفاده می کنند.

البته هنوز زمان بندی ها در مورد تاریخ ارایه این مجموعه نرم افزار محبوب مایکروسافت نهایی نشده. بنابراین ممکن است آن را با نام آفیس 2012 در بازار ببینیم. اما می توانید از حالا خودتان را آماده کنید تا Word و PowerPiont و دیگر نرم افزارهای محبوب مایکروسافت را روی تبلت ها داشته باشید.
نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

یک شرکت کره ای در نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرفی لاس وگاس 2012 یک نمایشگر 55 اینچی OLED و یک سوپر تلویزیون 84 اینچی سه بعدی را به معرض دید خواهد گذاشت.

نمایشگاه محصولات الکترونیکی لاس وگاس 2012 از 10 تا 13 ژانویه برگزار خواهد شد.
در دوره CES 2012 شرکت "ال. جی" آخرین دستاوردهای خود را در عرصه نمایشگرهای تلویزیونی ارائه می کند که در میان آنها یک نمایشگر OLED (دیودهای ساطع کننده نور ارگانیکی) 55 اینچی فوق باریک و یک سوپر تلویزیون سه بعدی با وضوح تصویر فوق بالا 84 اینچی را به نمایش خواهد گذاشت.
براساس گزارش Engadget، کیفیت تصویر این تلویزیون سه بعدی 4 برابر بیشتر از تلویزیونهای با وضوح تصویر بالا (HD TV) است.
وضوح تصویر سوپر تلویزیون 84 اینچی برابر با 3 هزار و 840 در 2 هزار و 160 پیکسل است. ابعاد وسیع این نمایشگر، یک قاب عکس بسیار باریک و بسیار عریض را ارائه می کند و بنابراین برای محتواهای سه بعدی بسیار مطلوب است.
نمایشگر تلویزیونی OLED "ال. جی" یک صفحه فوق باریک 55 اینچی به وزن تنها 7.5 کیلوگرم است. قطر این نمایشگر در باریکترین نقطه آن تنها 4 میلیمتر است.



علاوه بر طراحی منحصربفرد این تلویزیون نباید از یاد برد این محصول اولین عرضه مهم از فناوری OLED است.
این صفحه از فناوری 4 رنگ در پیکسل استفاده می کند. این فناوری با استفاده از مجموعه ای متشکل از رنگهای قرمز، سبز، آبی و سفید امکان ارائه نمایشی دقیق تر از رنگها را فراهم می کند.
به نوشته BusinessWeek ، "هاویس کوان"، رئیس و مدیراجرایی بخش سرگرمیهای خانگی "ال. جی" در این خصوص توضیح داد: "ما با یک همکاری نزدیک با گروه LG Display محصولی را ساختیم که هزینه های بسیار پایین تری را نسبت به هزینه تولید OLED برپایه فناوریهای فعلی موجود در بازار ارائه می کند."
به گفته این شرکت کره ای، این فناوری OLED سطحی از کنتراست را ارائه می کند که دستیابی به آن برای نمایشگرهای LCD/LED غیرممکن است و رنگهایی زنده تر و قابل اطمینان تر و یک زمان پاسخگویی هزار برابر بیشتر را در اختیار بیننده می گذارد.



"ال. جی" این محصول خود را گامی رو به جلو در فناوریهای تولید نمایشگرهای تلویزیونی و تلاشی مهم در کاهش هزینه های تولید می داند.
به اعتقاد این شرکت، OLED آینده تلویزیونها است و این فناوری آماده است که جای پای خود را در بازار محکم کند.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

بازار داغ ارائه گزارش های مالی سال ۲۰۱۱ حسابی داغ است و پس از گزارش اپل و خبر سه شرکت سامسونگ، موتورولا و نینتندو ، حالا نوبت به بررسی گزارش مالی شرکت نوکیا می رسد. چیزی که در این گزارش بیش از همه به چشم می آید، این موضوع است که نوکیا هنوز صدرنشین بازار جهانی فروش موبایل است.

بنابر گزارش نارنجی از انگجت، گزارشی که دو روز پیش منتشر شده، میزان فروش اسمارت فون ها در دنیا و همچنین میزان فروش کلی گوشی موبایل شرکت های مهم این کارزار را منتشر کرده است. طبق تحقیقات انجام شده اپل با فروش ۳۷ میلیون دستگاه تلفن همراه هوشمند در صدر جدول اسمارت فون ها در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۱ ایستاده است که این به معنی قبضه کردن ۲۳.۹ درصد از این بازار است. سامسونگ هم با فروش ۳۶.۵ میلیون اسمارت فون و سهم ۲۳.۵ درصدی از بازار جهانی بر روی سکوی دوم ایستاده است. نوکیا هم توانسته سکوی سوم را از آن خود کرده و با فروش ۱۹.۶ میلیون اسمارت فون در سه ماهه چهارم ۲۰۱۱ سهم ۱۲.۶ درصدی از بازار را به دست آورد.


اما هنگام محاسبه کل گوشی های موبایل فروخته شده در سه ماهه سوم سال گذشته و همچنین کل فروش سال ۲۰۱۱ دنیای موبایل، داستان به کلی متفاوت است. نوکیا در سال گذشته بیش از ۴۱۷.۱ میلیون دستگاه گوشی موبایل فروخته است که از این مقدار ۱۱۳.۵ میلیون دستگاه متعلق به سه ماهه آخر سال است. در سال ۲۰۱۱ نوکیا صاحب ۲۶.۹ درصد سهم در بازار جهانی موبایل بوده و سامسونگ در جایگاه دوم بعد از نوکیا قرار می گیرد.

سامسونگ در سال گذشته بیش از ۳۲۷.۴ میلیون دستگاه موبایل فروخته که ۹۵ میلیون دستگاه متعلق به سه ماهه آخر سال است و سهم ۲۳.۱ درصدی را برای این شرکت به ارمغان آورده است. اما اپل در سال گذشته تنها توانسته ۹۳ میلیون دستگاه فروش داشته باشد که سهم ۸.۳ درصدی بازار را به وی اختصاص داده است. این شرکت در سه ماهه چهارم سال گذشته ۳۷ میلیون دستگاه موبایل فروخته است. بقیه فروش موبایل در ۲۰۱۱ با ۷۱۳.۹ میلیون دستگاه، در اختیار دیگر شرکت های تولید کننده موبایل بوده است.

میزان کل فروش موبایل در سال ۲۰۱۱ هم تقریبا ۱.۶ میلیارد دستگاه در کل جهان برآورد شده است که نسبت به سال گذشته رشد ۱۴ درصدی در استفاده مردم از این ابزار همراه را نشان می دهد. برخی آمارها هم نشان می دهد که هم اکنون در سراسر دنیا بیش از ۶ میلیارد گوشی موبایل فعال بوده و به شبکه متصل هستند.

به نظر شما در سال ۲۰۱۲ سرنوشت این شرکت ها چگونه ورق خواهد خورد و شاهد چه تغییری در این جایگاه ها (و مهمتر از آن تکنولوژی ها) خواهیم بود؟
نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

به گزارش بلومبرک آپید ۳ اپل از یک پردازنده ی چهار هسته ای، به همراه صفحه نمایش HD که رزولوشن آن نسبت به برخی از تلویزیون ها بالاتر است استفاده خواهد کرد .همچنین باید آماده کار با LTE فوق العاده سریع آن به همراه پهنای باند بالا باشید.این اخباری که در بالا مشاهده کردید توسط سه نفر از بلومبرک ارائه شده بود که ادعا می کنند با محصولات اپل آشنایی کامل دارند.

اخبار بلومبرک به همین جا ختم نشد چرا که دو نفر دیگر هم می گویند، با چهار هسته ای شدن آپید ۳ امکان پرش(حرکت) بسیار سریع بین برنامه ها فراهم می شود؛ در اینجا شایعه ای هم در مورد HTC وجود دارد. بلومبرک میگوید که HTC تبلت چهار هسته ای خود را که نام مستعار کوآترو را برای خود بر گزیده است، در کنگره ی جهانی موبایل در ماه فوریه درست قبل از معرفی ایپد ۳ معرفی خواهد شد، بنابراین آیپد ۳ در اوایل کار هم رقیب سرختی(احتمالا آندرویدی) خواهد داشت.
شایعاتی مثل، به دلیل اضافه شدن دو لایه لامپ ال ای دی به صفحه نمایش آیپد۳ ، این تبلت از مدل قبلی خود ظخیم تر خواهد بود. یا اینکه این تبلت با پردازنده A6 کار می کند و سیری هم در آن به کار رفته است.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

احتمالا ویندوز 8 مایکروسافت تا سال آینده در دسترس نخواهد بود. اما بر مبنای آن چه که تا کنون از این ویندوز می دانیم؛ این سیستم عامل می تواند خیلی بهتر از ویندوز 7 باشد

 


شاید هیچ شرکتی پر نفوذ تر از مایکروسافت در حوزه سیستم های عامل دسکتاپ پیدا نشود. این غول نرم افزاری، سراسر بازار سیستم عامل را در جهان به دست گرفته و ثابت کرده که قادر است هر نسخه ویندوز را با تغییرات زیادی نسبت به نسخه های قبلی اش ارائه دهد. هیچ چیز هم که نباشد، مایکروسافت فضای بازار سیستم های عامل را به خوبی می شناسد و می داند که باید برای موفقیت در این بازار چه کاری انجام دهد.

 


ویندوز 7 مایکرسافت مسلما یکی از مهم ترین نسخه های ویندوز در تاریخ زندگی این سیستم عامل بود. بعد از ارائه ویندوز ویستا، بازار مخالف مایکروسافت شروع به رشد کرد و بسیاری از فروشندگان، به قوانینی برای داون گرید کردن کامپیوتر به ویندوز XP تن دادند. مشتریان هم به اندازه ای که مایکروسافت انتظار داشت، از ویستا استقبال نکردند. به علاوه شرکت ها اصلا ویندوز ویستا را به حساب نمی آوردند. خب همه ی این ها بد است.

 


با ویندوز 7، مایکروسافت توانست ویستا را به خوبی تعمیر کند. در واقع این نسخه همان سیستم عاملی است که ویستا باید می بود. و حالا مایکروسافت هم تایید کرده که ویندوز 7 سریع ترین فروش را در تاریخ ویندوز داشته است. این واضح است که مصرف کنندگان هم از ویندوزی که هم اکنون استفاده می کنند؛ حداقل بیشتر از ایکس پی راضی هستند.

 


با این حال که ویندوز 8 فقط در گوشه صحنه، ایستاده است؛ شایعات مایکروسافتی حول محور این سیستم عامل و امکانات آن، می چرخند. اگر چه فعلا اطلاعات کمی از این سیستم عامل در دسترس است؛ اما یک چیز را به طور قطع می توان گفت: این که 8 از 7 بهتر خواهد بود. اما چرا؟

 


1. ویندوز 8، برمبنای یک سیستم عامل خوب، بهبود می یابد:  
ویندوز 8 یک آپدیت بزرگ به شمار نمی رود. در عوض، این سیستم عامل نسخه ای بهبود یافته از ویندوز 7 خواهد بود. همانطور که اشاره شد، ویندوز 7 در میان مصرف کنندگان و شرکت های مشتری، به موفقیت رسیده است. از چیز هایی که تاکنون درباره ویندوز 8 میدانیم، واضح است که مایکروسافت نمی خواهد چیزی که خراب نیست (ویندوز 7) را درست کند! پس احتمالا ویندوز 8 بسیار شبیه جدش بوده و خیلی از امکانات آن را به رخ می کشد. البته بهبود هایی که همیشه به مشتریان ارائه می شود هم در این ویندوز موجود خواهند بود.

 


2. امنیت بهبود خواهد یافت:  
با هر عرضه ی سیستم عامل توسط مایکروسافت – یا هر شرکت دیگر - بسیاری نقایص امنیتی برطرف می شوند. این کمپانی امنیت را بعد از عرضه سرویس پک 2 ویندوز ایکس پی، افزایش داده است. ویندوز ایکس پی تقریبا امن بود. البته نسبت به نسل های پیشینش و نه نسبت به سیستم عامل های رقیب! سرویس پک ها بودند که به امنیت ویستا کمک نمودند. اما ویندوز 7 مسلما امن ترین ورژن این سیستم عامل می باشد. پس از آن جایی که مایکروسافت همیشه برای امن تر کردن سیستم عاملش تلاش کرده؛ انتظار داریم که ویندوز 8، از 7 هم کاملا امن تر باشد.

 


3. سازگاری کلیدی با ARM:  
با توجه به این که مصرف کنندگان محصولات الکتریکی در سال های اخیر، علاقه زیادی به ARM نشان دادند؛ استیو بالمر، مدیر عامل مایکروسافت اعلام کرد که ورژن بعدی ویندوز دستگاه های مبتنی بر ARM پشتیبانی خواهد کرد. این بسیار بسیار مهم است. حالا کمپانی هایی که می خواهد محصولاتی مبتنی بر چیپ ARM بسازند، فرصت استفاده از ویندوز را پیدا می کنند. نه تنها این حرکت به مایکروسافت و فروشندگان همکارش کمک می کند، بلکه احتمالا گزینه های بیشتری هم به مصرف کنندگانی که به استفاده از ویندوز تمایل دارند؛ داده خواهد شد. به عقیده ی بسیاری این یک بازی برد- برد است.

 


4. یک فروشگاه اپلیکیشن؟شاید!  
این بعید نیست که مایکروسافت برای ارائه ی یک فروشگاه اپلیکیشن؛ نقشه کشیده باشد. اگر این امر صورت گیرد و با وجود این که اپلیکیشن های بسیار زیادی برای ویندوز در دسترس است؛ ممکن است مایکروسافت قادر باشد که در این زمینه حتی با مک نسخه Lion از شرکت اپل هم رقابت کند. همان سیستم عاملی که با AppStore داخلی به فروش خواهد رسید. آینده ی سیستم عامل های دسکتاپ، حقیقتا به وجود یک فروشگاه اپلیکیشن خوب برای آن ها بستگی خواهد داشت. فعلا نمی دانیم اما اگر در آینده خبر احداث فروشگاه اپلیکیشنی برای ویندوز را بشنویم؛ خوشحال خواهیم شد.

 


5. روشن شدن فوری : همان چیزی که لازم است  
یکی از بزرگترین مسائل این است که ویندوز روی بعضی کامپیوتر ها، زمان زیادی را برای بوت شدن تلف می کند. با توجه به آخرین شایعات، مایکروسافت در حال کار روی یک راه حل برای این است که بتواند ویندوز را عملا در زمان کمی آماده به کار کند. شاید مهم به نظر نرسد اما در نظر داشته باشید که صبر برای بوت شدن یک ویندوز، می تواند تا چه اندازه عذاب آور باشد. پس بوت فوری، چیزی است که می تواند به یک امکان عالی تبدیل شود.

 


6. احتمالا ویندوز 8 برای تبلت ها مناسب تر خواهد بود  
مایکروسافت چند وقتی هست که سیستم عامل خود را آماده برای به کارگیری در تبلت ها می داند. اما با توجه به چیزی که آمار و ارقام نشان می دهد؛ هم تولید تبلت های مبتنی بر ویندوز 7 کم بوده و هم کاربران اندروید یا آی او اس را ترجیح می دهند. به دلیل پشتیبانی از دستگاه های مبتنی بر ARM و این که مایکروسافت قطعا دارد برای سازگاری بیشتر ویندوز 8 با تبلت ها تلاش می کند؛ باید منتظر دستگاه های قابل حمل بیشتری بر مبنای ویندوز بعدی باشید. اما تا چه حد بیشتر بودنش را بازار تعیین می کند.

 


7. صرفه جویی بیشتر در انرژی:  
یکی از مسائل ویندوز 7 این است که نتوانسته به عملکرد موثری در زمینه ی صرفه جویی انرژی برسد. اما با توجه به اطلاعاتی که از توسعه ویندوز 8 درز کرده اند، گویا مایکروسفات در حال کار برروی قابلیت هایی است که ذخیرهی انرژی را تا حد زیادی بهبود می بخشند. پس باید منتظر عمر بیشتر باتری بر دستگاه های قابل حملی باشیم که از این سیستم عامل پشتیبانی می کنند. اگر این ها درست باشد؛ مسلما مصرف کنندگان خوشحال خواهند شد.

 


8. History Vault چیست؟  
ویندوز 8 احتمالا یک قابلیت جدید به نام History Vault خواهد داشت. با توجه به شایعات، این قابلیت شبیه Time Machine شرکت اپل خواهد بود که یک رابط آسان برای بک آپ گیری در مک او.اس ایکس؛ ارائه می دهد. اما این گزینه ی مایکروسافتی به کاربران اجازه خواهد داد که فایل های شخصی خود را بازیابی نمایند، پرونده های قدیمی را اصلاح کنند و خیلی کار های دیگر... مایکروسافت هنوز این قابلیت را تایید نکرده است. اما اگر قابلیت بزرگی مانند این، به ویندوز اضافه شود؛ بسیار عالی خواهد شد.

 


9. اینترفیس بهتر:  
ویندوز 7 با یک رابط کاربری قدرتمند تر وارد بازار شد که می توان آن را کاملا از نسل های قبلی اش بهتر دانست. این ویژگی از نظر زیبایی هم چیزی کم ندارد. فعلا مایکروسافت چیز زیادی از سیستم عامل بعدی اش نگفته اما احتمالا ویندوز 8 هم اینترفیسی مشابه خواهد داشت. اما افرادی که همیشه مایکروسافت را تعقیب می کنند؛ باور دارند که اینترفیس کمی کار آمد تر شده و برای استفاده آسانتر خواهد بود. اگر مایکروسافت بتواند این کار را محقق کند، تاحدود زیادی انتظارات از اینترفیس براورده خواهند شد. چون اینترفیس فعلی نیز چیز زیادی کم ندارد.

 


10. مایکروسافت درسش را آموخته:  
جدا از خود سیستم عامل، ویندوز 8 به احتمال زیاد بهتر از ویندوز 7 خواهد بود. آن هم به یک دلیل: مایکروسافت نمی خواهد شکست ویندوز ویستا را تکرار کند. آخرین سیستم عامل مایکروسافت قبل از 7، برای این شرکت چیزی کم از کابوس نداشت. مایکروسافت به خاطر موفقیت های 7 خیلی به خود مغرور شده بود ولی در ویستا کار را خراب کرد. نتیجه ی این، چند سال رنج آور برای این شرکت بود. همچنین مایکروسافت با فقدان اعتماد فروشنده ها و خریداران و سرمایه گذارانش مواجه شد. پس انتظار داریم که این کمپانی کار های ویژه ای با ویندوز 8 انجام دهد. درعین حال، این شرکت به جز رسیدن به یک سیستم عامل بهتر، چاره دیگری نخواهد داشت.

 


شما چه انتظاراتی از سیستم عامل بعدی مایکروسافت دارید و فکر می کنید که از زوایای مختلف، چگونه عمل کند؟ این سیستم عامل، در رقابت با رقیبانش چه خواهد کرد؟

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 


تا به حال با خودتان فکر کرده اید تبلت های ویندوز 8 چه مشخصات سخت افزاری خواهند داشت؟ از آنجایی که مایکروسافت برای اجرای خوب و سریع ویندوز جدید اش روی تبلت ها وسواس ویژه ای داشته، مدتی پیش یک لیست از حداقل های سخت افزاری مورد نیاز برای اجرای ویندوز 8 روی تبلت ها منتشر کرده است.

شرکت های سازنده موظف به رعایت این حداقل های سخت افزاری هنگام ساخت تبلت های جدید خواهند بود. بنابراین با دانستن این موارد خواهید دانست که تبلت های ویندوزی از این حداقل امکانات برخوردار هستند.


بیایید با هم نگاهی به مهم ترین آنها بیاندازیم:


- تبلت های با پردازشگر ARM قادر به غیرفعال کردن بوت امن نخواهند بود و بنابراین نمی توان یک سیستم عامل دیگر روی آنها نصب کرد.


-در تبلت هایی که کیبرد فیزیکی ندارند به جای Ctrl + Alt + Del از دکمه های ویندوز + Power استفاده می کنند.


- پشتیبانی از تشخیص همزمان پنج نقطه لمسی.


- اگر وسیله شما از NFC پشتیبانی کند روی دستگاه این امکان مشخص خواهد بود تا افراد بدانند که برای ارتباط از کدام بخش گجت باید استفاده کنند.


- تمام تبلت ها باید دکمه Power، قفل چرخش، دکمه ویندوز و دکمه های کم و زیاد کردن صدا را داشته باشند.


- بعد از تمام آپدیت های سیستم عامل باید حداقل ۱۰ گیگابایت فضای خالی وجود داشته باشد و تمام دستگاه ها باید از UFEI Firmware استفاده کنند.


- تمام دستگاه ها باید حداقل از یک پورت USB 2.0، یک magnetometer، اسپیکر، بلوتوث 4.0، WLAN ، ژیروسکوپ و شتاب سنج استفاده کنند.


- هر کدام از دوربین ها باید حداقل رزولوشن 720p را داشته باشد.


- حداقل رزولوشن هر تبلت ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل است.


- امکان آپدیت درایور گرافیک بدون ریستارت وجود دارد.

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

شایعه جدیدی در باره ویندوزفون تانگو منتشر شده است که حکایت از این دارد که قرار است در ویندوز فون تانگو شاهد پشتیبانی از ۱۲۰ زبان باشیم که این رقم در حال حاضر ۳۵ زبان است.

دلیل این اقدام بی سابقه مایکروسافت را باید به شبکه فروش جهانی نوکیا و تبحر این شرکت در فروش گوشی های ارزان قیمت دانست زیرا اگر مایکروسافت بخواهد در این چرخه جهانی موفق باشد باید پشتیبانی از زبان‌های بیشتری را به سیستم عامل خود بیافزاید.

این اطلاعات به صورت مستقیم از مرکز توسعه ویندوز فون در هند به بیرون دز پیدا کرده است و البته بعد از مدت زمانی که بر روی وب سایت WPSauce قرار گرفته بود به سرعت از روی وب سایت حذف شدو خوب حدس و گمان را به سوی حقیقی بودن خبر راهنمایی کرد زیرا به احتمال فراوان مایکروسافت مایل نبوده است که اطلاعات زودتر از موعد در دسترس قرار بگیرد.

یکی دیگر از شایعاتی که در مورد ویندوز فون تانگو به گوش می‌خورد این است که برنامه‌های نوشته شده برای این پلتفرم بر اساس زبان برنامه نویسی ++C است که نشان می‌دهد نسخه بعدی ویندوز فون یک نسخه بسیار خاص و دیدنی خواهد بود .

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

در سال ۱۹۷۰ بصورت عمومی تکنولوژی و فن آوری ای اختراع شد که همه ی جهان را دگرگون ساخت و بعد ها به عنوان شبکه ی جهان وب شناخته شد .

 

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از آفتاب، از آن زمان تا کنون اینترنت بوجود آمد اما با گذشت زمان و وابسته شدن بسیاری از افراد به اینترنت تمام تهدیدات محیطی نیز افزایش یافت و این تهدیدات محیط آنلاین به نگرانی بسیاری برای دولت ها تبدیل شد .

علاوه بر محیط آنلاین ، بخاطر گسترش اطلاعات فردی و سازمانی بر روی کامپیوتر ها و تمایل هکر ها برای بدست آوردن آن ها ، مبحث امنیت به یک مساله ی جدی برای هر کسی تبدیل شده است.

اما محافظان ما در این جهان تنها آنتی ویروس ها هستند که هزاران گونه از آن در دنیای وب وجود دارد .

 

اما روز به روز به گستردگی جواب اینکه “کدام آنتی ویروس برای من بهتر است ؟” بعضی از ما را دچار مشکل کرده است .

 

من در این پست قصد دارم با توجه به اطلاعات آماری ، بررسی های متعدد و تجربه شخصی در مورد این نرم افزار ها به این سوال پاسخ بدهم .

 

البته قبل از اینکه ما بررسی را شروع کنیم توجه داشته باشید که آنتی ویروس ها بر اساس آخرین بروزرسانی ها و آپدیت ها بررسی شده اند پس شماهم همیشه این کار را در نظر بگیرید .

 

بهترین آنتی ویروس ها (البته در حالت پرمیوم)

 

۱ آنتی ویروس بیت دفندر

 

این آنتی ویروس کار خود را به عنوان یک آنتی ویروس غیرموثر آغاز کرد . اما با گذشت زمان تبدیل به یکی از بهترین نرم افزار های آنتی وروس شد . رابط کاربری ساده و کاربرپسند بودن آن سر و صدای زیادی بین کاربران کرده است.

 

به نظر من همه ویژگی های یک آنتی ویروس خوب در این نرم افزار وجود دارد مانند :امنیت بالا ، سهولت استفاده و البته استفاده ی شرکت ناسا از این آنتی ویروس به عنوان سیستم امنیتی خود. این آنتی ویروس بطور دایم کامپیوتر شما را با کمترین استفاده رم اسکن کرده و اگر موردی دیده شد به شما خبر میدهد.

 

همچنین این برنامه بلافاصله پس از یافتن ویروس ها آن ها را بطور موقت غیر فعال میکند و با اجازه ی شما نیز میتواند آن را پاک کند . به نظر من این آنتی ویروس عالی ترین آنتی ویروس موجود در جهان است .

 

۲ آنتی ویروس نورتن

 

در دنیای وب همه چیز در مورد این آنتی ویروس شنیده میشود ، این آنتی ویروس یک امنیت پر قدرت در مقابل عوال خارجی و وب است که هرکسی میتواند از آن لذت ببرد . تنها مشکل نورتن نیاز آن به یک سیستم قدرت مند است تا بتوانند درست کار کند .

 

ولی اگر شما آن را نصب کنید از تقریبا همه ی ویروس ها و نرم افزار مخرب بخاطر گستردگی پایگاه داده این نرم افزار میتوانید سود ببرید ، همچنین این نرم افزار تمام ایمیل ها و دانلود های شما را اسکن میکند.

 

۳ آنتی ویروس نود ۳۲

 

نود ۳۲ یکی از آنتی ویروس هایی که چند سالی به شدت گرفتار و زمین گیر است . نسخه جدید آنتی ویروس Eset nod ۳۲ یکی از جالب ترین آنتی ویروس های تست شده و کارکننده از نظر ایرانی هاست .

 

این آنتی ویروس برای استفاده از نسخه پرمیوم خود پول زیادی دریافت نمیکند و نسخه پرمیوم با نسخه رایگان هیچ فرقی ندارد ، عالی کار میکند ، کمترین حافظه رم را اشغال میکند و یک رابط کاربری فوق العاده دارد .

 

اگر شما بدنبال آنتی ویروسی هستید که بی سر و صدا در پس زمینه کامپیوتر برای شما کار کند نود ۳۲ بهترین گزینه است .

 

۴ آنتی ویروس کسپراسکی

 

کسپراسکی یکی از قدیمی ترین آنتی ویروس هایی است که از قدیم تا کنون توانسته است قدرت مانور خود را نگه دارد .

 

یکی از بهترین و قدیمی ترین ویژگی های این آنتی ویروس ، اسکن سریع صفحات وب و دانلود های شماست . این یک نرم افزار خوب برای لپ تاب های شما که بیشتر در امر کسب و کار فعالیت میکنید می باشد و همچنین بیشتر کارشناسان این آنتی ویروس را برای امنیت اینترنت و وب توصیه میکنند .

 

۵ آنتی ویروس ZoneAlarm

 

من باید به این اعتراف کنم که آنتی ویروس مورد علاقه ی من این آنتی ویروس میباشد . من برای یک دوره ی بسیار طولانی از این آنتی ویروس استفاده کردم و هیچ چیز بدی که در مورد آن میگویند را در آن ندیدم .

 

یکی از بهترین ویژگی ها این آنتی ویروس رایگان، فایروال قدرتمند آن است . اما این آنتی ویروس نیز همانند آنتی ویروس نورتون تشنه به حافظه ی رم کامپیوتر است و برای استفاده عالی از همه ی امکانات آن باید به یک کامپیوتر قوی مجهز باشید .

 

۶ آنتی ویروس مکافی ۲۰۱۲ پلاس

 

اگر شما یه روش امنیتی قدیمی علاقه مند هستید میتوانید از این آنتی ویروس استفاده کنید . این آنتی ویروس یکی از قدیمی ترین آنتی ویروس های موجود در بازار است . حتما همه ی شما در مورد این آنتی ویروس شنیده اید . البته کارکنان شرکت مکافی امسال آنتی ویروس خوبی را به بازار عرضه کرده اند و بهترین ویژگی این آنتی ویور ارائه ی حفاظت بسیار خوب است .

 

۷ آنتی ویروس پاندا

 

با وجود اینکه این آنتی ویروس یکی از شکست خوردگان در قدیم است اما امسال یکی از بهترین آنتی ویروس ها خود را ارائه کرده است .

 

این آنتی ویروس یکی از بزرگترین آنتی ویروس های قدیم بود و از بهترین ویژگی ها آن میتوان به تعادل رابطه ی تعاملی کاربری ، امنیت آن و پایگاه های داده ی آن اشاره کرد .

 

البته فکر نمیکنم تعداد بسیاری از این آنتی ویروس استفاده کنند اما باید توجه کرد که این آنتی ویروس یک آنتی ویروس بسیار عالی برای آنانی است که از کامپیوتر های بسیار قدیمی و کم قدرت استفاده میکنند.

 

۸ آنتی ویروس AVG

 

به جرأت میتوانم بگویم که این آنتی ویروس در صدر آنتی ویروس های رایگان است همچنین این آنتی ویروس شما را از بسیاری از ویروس ها و برنامه ی مخرب مصون میدارد . فن آوری استفاده شده در آن موسوم به فن آوری سپر شماره مانع از باز کردن فایل های آلوده مینماید .

 

پس از تست کردن این آنتی ویروس به نظر می آید با توجه به قدیمی بودن آن هنوز هم حرف های بسیاری برای گفتن دارد !

 

۹ آنتی ویروس AVAST

 

نسخه ی رایگان این آنتی ویروس یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان است . نسخه ی رایگان آن میتواند با دیگر آنتی ویروس ها از نظر امنیت و دیتابیس مقابله کند . اما عمده مشکل آن قیمت های بروزرسانی آن است . ولی من پس مقایسه ی ویژگی ها نسخه رایگان با نسخه پولی واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم .

 

۱۰ – آنتی ویروس CA

 

در اصل نام این آنتی ویروس همکار رایانه (Computer Associates Antivirus ۲۰۱۲) که بصورت خلاصه به CA معروف است . اما ویژگی های این همکار رایانه آن را برابر با بسیاری از آنتی ویروس ها می سازد .

 

این همکار رایانه کامپیوتر شما را از هرگونه فایل های اضافی، ویروس ها پاک می سازد . پس این برنامه برای در کنار بودن یک آنتی ویروس لازم است.

 

 

نویسنده: علی محدث ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 بهمن 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 12 13 14 15 16 ... 18 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , alimohades.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com